“Από τις καλύτερες μεταγραφές ο Ρομάνο”

Στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Αργεντινού μέσου στάθηκε ιδιαίτερα ο Έλληνας ατζέντης, Νίκος Ζαφειρόπουλος

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Για την ολοκλήρωση της μεγραφής του Ντιέγκο Ρομάνο μίλησε ο Έλληνας ατζέντης του Αργεντινού ποδοσφαιριστή, Νίκος Ζαφειρόπουλος.

“Βλέπουμε ότι ενισχύονται οι μεγάλες ομάδες. Νομίζω πως ο Ντιέγκο είναι από τις καλύτερες μεταγραφές στην κατηγορία. Τον γνωρίζει όλη η Ελλάδα από τα έξι χρόνια παρουσίας του στον Εργοτέλη, έχει σημαντικές εμπειρίες και έχει μόνο συμπάθειες.Με τον χαρακτήρα του δεν έχει δώσει το δικαίωμα για το παραμικρό. Αυτό είναι σπουδαίο και σημαντικό. Ο Ηρακλής ως μεγάλη ομάδα έχει ανάγκη από ηγέτες και προσωπικότητες. Ο Ντιέγκο όπως και ο Περόνε έχουν την προσωπικότητα αυτή” τόνισε αρχικά στον “Arena FM” και πρόσθεσε: “Υπήρχε πολύ καλή πρόταση από το εξωτερικό, το σκέφτηκε ο Ντιέγκο αλλά αποφάσισε να πάει στην Θεσσαλονίκη γιατί είχε ένα συμβόλαιο καλό για δύο χρόνια. Του αρέσει πολύ η Ελλάδα και δεν είναι εύκολο για έναν ποδοσφαιριστή να ζήσει στο Αζερμπαϊτζάν. Ο Ντιέγκο πείστηκε για το σχέδιο της ομάδας, για το ότι ο Παναθανασάκης είναι ισχυρός επιχειρηματίας, μίλησε μαζί του και είναι πλέον στην οικογένεια του Ηρακλή”.

Σε ερώτηση για το αν δελέασαν τον παίκτη οι εγκαταστάσεις της Μίκρας είπε: “Οι ποδοσφαιριστές αξίας κοιτάν και άλλα πράγματα. Η Μίκρα είναι ένα καταπληκτικό κέντρο”, ενώ για το αν έπαιξε καταλυτικό ρόλο και η μεταγραφή του Περόνε επεσήμανε: “Οι Αργεντινοί μεταξύ τους μιλάνε και ο ένας τραβάει τον άλλον. Είναι σημαντικό και για το πρεστίζ της ομάδας. Αυτές οι δύο μεταγραφές έκαναν θόρυβο”.

Σχετικά με το πότε θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη υπογράμμισε ότι θα αφιχθεί την Κυριακή το βράδυ και την Δευτέρα θα υπογράψει”, ενώ για τους περιορισμούς στις μεταγραφές κατέληξε: “Υπάρχουν πάρα πολλά αξιόλογα παιδιά. Ένας ποδοσφαιριστής 20 χρονών στην Ευρώπη θεωρείται έτοιμος. Στο Μουντιάλ πέτυχα πάρα πολλοί νεαροί. Παίκτες 23-24 είναι νεαροί; Για όσες ομάδες δουλεύουν σωστά δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα με τον περιορισμό. Όταν παίρνει παίκτη 24 ετών που έχει 100 συμμετοχές σε Α’ και Β’ εθνική δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα. Ο Ηρακλής είναι δομημένη ομάδα, με τον Ντιέγκο, τον Περόνε και τα άλλα παιδιά θα έχει πολύ καλή ομάδα”

Σχετικά Άρθρα

Back to Top