Ο εννιάχρονος Χρήστος γράφει για την Ηρακλάρα

Ο νεαρός φίλος του Ηρακλή γράφει για την μεγάλη του αγάπη

Επικαιρότητα

Μία ακόμη έκθεση ενός μικρού φίλου του Ηρακλή, έφτασε στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της BlueArena. Αυτή τη φορά η έκθεση είναι του 9χρονου Χρήστου, ο οποίος γράφει για την μεγάλη του αγάπη.

Η έκθεση έχει ως εξής:

Είμαι ο Χρήστος ένας εννιάχρονος φανατικός οπαδός του Ηρακλή μας. Φέτος στεναχωρήθηκα λίγο που δεν ανέβηκε ο Ηρακλής κατηγορία, αλλά ελπίζω να ανέβει του χρόνου.Η μαμά μου είναι Άρης και λέει πως αν πέσουν στη φούτμπολ λίγκ θα μας σκίσουν, αλλά δεν θα μας σκίσουν αφού εμείς θα ανεβούμε .Όταν ο μπαμπάς με πάει στο γήπεδο χαίρομαι πάρα πολύ γιατί βλέπω την ομάδα μου από κοντά ,αλλά και το χειμώνα που δεν πηγαίνω στο γήπεδο όταν έχει κρύο βλέπω την Ηρακλάρα μου από τον υπολογιστή.

Όπως καταλάβατε όλη η οικογένεια μου είναι Ηρακλής εκτός από τη μαμά μου. Ο μικρός αδελφός μου είχε τρέλα με έναν παίχτη τον Ντάριο Ζάχορα και ήξερε και τι χρώμα παπούτσια φορούσε και κάθε φορά που ο δημοσιογράφος έλεγε την εντεκάδα πάντα ρωτούσε αν θα παίξει ο Ζάχορα.

Αυτό που θυμάμαι περισσότερο είναι το πρώτο παιχνίδι που πήγα στο γήπεδο και νικήσαμε τότε την Καλαμαριά με 5-2 και από φέτος στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου που άναψε φωτιά η Αυτόνομη Θύρα 10,εγώ ευτυχώς ήμουν στη θύρα 13 και ελπίζω αυτό να μην ξαναγίνει ποτέ

Σχετικά Άρθρα

Back to Top