Τα δύο στοιχεία που φέρνουν τον Ρομάνο στον Ηρακλή

Η φερεγγυότητα Παπαθανασάκη και το όνομα της ομάδας είναι πιθανόν να πείσουν τον Αργεντινό να συνεχίσει την καριέρα του στον Ημίθεο

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στον Ηρακλή και την πλευρά του Ντιέγκο Ρομάνο βρίσκονται σε πολύ καλό σημείο, όμως για να ολοκληρωθούν πρέπει να υπάρξει μια πολύ βασική προυπόθεση. Να μείνει ο παίκτης ελεύθερος από τον Εργοτέλη.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες το θέμα αυτό βρίσκεται επίσης σε πολύ καλό στάδιο καθώς οι δύο πλευρές (Εργοτέλης – Ρομάνο – δικηγόροι) προσπαθούν και έχουν καλή διάθεση ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή -χωρίς προσφυγές- για τα περσινά οφειλόμενα, κάτι που δεν αποκλείεται να συμβεί πάρα πολύ σύντομα.

Τώρα σ’ ότι αφορά τον Ηρακλή, είναι γεγονός πως με το που ακούστηκε ότι ο ποδοσφαιριστής μένει ελεύθερος από τον Εργοτέλη είχε τουλάχιστον τέσσερις – πέντε προτάσεις από ομάδες της Σούπερλίγκας όμως υπάρχουν δύο σοβαρά στοιχεία που τον φέρνουν στον Ηρακλή.

Το πρώτο έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο Αργεντινός μέσος έχει πειστεί απόλυτα για την φερεγγυότητα του Σπύρου Παπαθανασάκη και αυτό παίζει καταλυτικό ρόλο στην υπόθεση, ενώ το δεύτερο έχει να κάνει με τα χρόνια της παρουσίας του Ρομάνο στην Ελλάδα, ο οποίος γνωρίζει πάρα πολύ καλά τι εστί Ηρακλής, ανεξάρτητα από την κατηγορία που αγωνίζεται.

Στο πλαίσιο αυτό, όλα προς το παρόν μοιάζουν να είναι ανοικτά, αλλά με βάσιμες υποψίες ότι το deal θα ολοκληρωθεί σύντομα.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top