Η έκθεση της 13χρονης Νόνικας για την ΗΡΑΚΛΑΡΑ

Η πρώτη επίσκεψη της μικρής φίλης του Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο και τα συναισθήματα που ένιωσε

Junior Corner, Διάφορα

Η δεύτερη έκθεση στα πλαίσια του διαγωνισμού της BlueArena “Σκέφτομαι και γράφω για την Ηρακλάρα” μας έρχεται από την 13χρονη Νόνικα, η οποία πριν από δύο περίπου χρόνια βρέθηκε για πρώτη φορά στο Καυτανζόγλειο και εντυπωσιάστηκε από την ατμόσφαιρα.

Η έκθεση:

“Είμαι ένα 13χρονο κορίτσι και εδώ και 2 χρόνια περίπου είμαι οπαδός του ΗΡΑΚΛΗ. Στον πρώτο αγώνα που πήγα να δω η ομάδα ηττήθηκε αλλά δεν με πείραξε για τον λόγο ότι είδα τον κόσμο ενωμένο σαν μια γροθιά, να συντονίζεται και να λέει συνθήματα για να εμψυχώσει την ομάδα.

Άκουσα και έμαθα πάρα πολλά συνθήματα, αλλά την ώρα ενός συνθήματος δεν περίμενα πως όλοι θα έσκυβαν το κεφάλι για να δείξουν ότι προσκυνούν την ομάδα. Αν και το πέταλο δεν ήταν γεμάτο εμένα μου φάνηκε σαν να ήμασταν εκατομμύρια μέσα στο γήπεδο,σαν η φωνή μας να ακουγόταν μέχρι την άλλη άκρη του κόσμου.

Η δύναμη αυτής της ομάδας πιστεύω πως είναι τεράστια και πως αξίζει να ανέβει ψηλά. Επειδή αυτή η ομάδα έχει περάσει πολλά θα ήθελα φέτος να πάνε όλα καλά με το θέμα της διοίκησης και να φτιαχτεί μία σωστή ομάδα έτσι ώστε να καταφέρουμε να ανέβουμε στην Α’ εθνική και να γίνει το όνειρο πραγματικότητα.

Νόνικα”

Λεπτομέρειες του διαγωνισμού που βρίσκεται σε εξέλιξη, μπορείτε να βρείτε πατώντας εδώ

Σχετικά Άρθρα

Back to Top