Περόνε, Πάτο, στόπερ, τερματοφύλακας και οι “παλιοί”

Στο θέμα του Περόνε, αλλά και των υπολοίπων ζητημάτων που αφορούν τα μεταγραφικά αναφέρθηκαν οι Μυροφορίδης και Παπαδόπουλος…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Για την πρόταση σε Περόνε, Πάτο και άλλους υποψήφιους παίκτες αναφέρθηκαν μεταξύ άλλων οι Παύλος Μυροφορίδης και Νίκος Παπαδόπουλος, με τον τεχνικό των “κυανόλευκων” να κάνει ειδική αναφορά στα στόπερ, στη θέση του τερματοφύλακα, αλλά και στους Τάι, Ματσούκα και Παπαστεριανό.

Το λόγο πήρε πρώτα ο κ. Μυροφορίδης που είπε για το θέμα του Περόνε:  «Ηταν εδώ το Σαββατοκύριακο. Περιμένουμε να δούμε τις περιπτώσεις που έχουμε. Ναι, ο παίκτης μας ενδιαφέρει, ξεκάθαρα. Αλλά υπάρχουν άλλες δύο περιπτώσεις στα ίδια κυβικά από άποψη ονόματος. Θα πάρουμε τον καλύτερο. Θα γίνουν και πράγματα που κάποιοι δεν περιμένουν να δούνε».

Για τον Πάτο: «Εχουμε δύο ξένους. Χουάντερσον και Μπάμπα. Γιατί να βιαστούμε να πάρουμε άλλον ένα και να κλείσουμε τις θέσεις ενώ υπάρχουν δύο μήνες μπροστά μας για να πάρουμε παίκτη; Θα περιμένουμε, γιατί θα βρεθούν εξαιρετικές επιλογές στην αγορά».

Από τη πλευρά του ο Νίκος Παπαδόπουλος, είπε: «Είναι δεδομένο πως θα πάρουμε δύο φορ να σκοράρουν. Αλλά θέλουμε να έχουμε γκολ και από πίσω. Πρέπει να έχουν διάθεση και να μην βαριούνται αυτοί που θα έρθουν».

Για τα στόπερ και την εμπειρία που θα πρέπει να έχουν: «Θα πάρουμε έναν έμπειρο σέντερ μπακ. Θα ήμουν τρελός αν δεν είχα δει αυτό το πρόβλημα πέρυσι. Ενας έμπειρος θα βοηθήσει και τους αξιόλογους νεαρούς που θα ναι δίπλα του. Αν κάνουμε πέντε μεταγραφές θα αποκτήσουμε ακόμα έναν έμπειρο».

Για τη θέση του τερματοφύλακα: «Θα πάρουμε Ελληνα κάτω των 24αρων. Βασικός γνώμονας είναι να έχει εμπειρία και να ανταποκριθεί αν κληθεί να παίξει».

Για  τις περιπτώσεις των Τάι, Παπαστεριανού και Ματσούκα, είπε: «Τους θέλουμε όλους. Οι δύο έχουν συμβόλαιο (σ.σ η αναφορά για τον Τάι και Ματσούκα). Η επιθυμία μου είναι να παραμείνουν. Θα παίξουν και άλλα πράγματα ρόλο όμως και αναφέρομαι στο οικονομικό».

Σχετικά Άρθρα

Η επανεκκίνηση, η απογοήτευση και η “προσωπική ατζέντα”…

Ποδόσφαιρο

Back to Top