Όλα ανοικτά με τον Τάι

Ο εκπρόσωπος του Βραζιλιάνου άφησε να εννοηθεί ότι ο ποδοσφαιριστής επέλεξε τον δρόμο της προσφυγής για να διασφαλίσει τα δεδουλευμένα του

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Καμία εξέλιξη δεν υπήρξε σήμερα στο θέμα της παραμονής του Τάι στον Ηρακλή, είναι όμως πολύ πιθανό να σημειωθούν αύριο (10/7) ουσιαστικές, με τον Βραζιλιάνο να έχει δεχθεί προτάσεις από διάφορες ομάδες.

Σ’ ότι αφορά το θέμα του Ηρακλή η πλευρά του ποδοσφαιριστή τονίζει ότι…“όλα είναι ανοιχτά, αλλά για να συνεχίσει πρέπει να πάρει και τα χρήματα που του οφείλονται από την περσινή περίοδο και μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει καμία τέτοια κουβέντα”, αλλά παράλληλα αφήνει να εννοηθεί ότι έχει καταφύγει στην λύση της προσφυγής (αν έχει γίνει κάτι τέτοιο συμβαίνει για δεύτερη φορά συμβαίνει) προκειμένου να διασφαλίσει τα δεδουλευμένα του. “Από την στιγμή που δεν έχει ειπωθεί κάτι επίσημα δεν μπορώ να σας πω κάτι. Ενδεχομένως να υπάρξει ενημέρωση αύριο ή μεθαύριο” ανεφερε χαρακτηριστικά.

Από εκεί και πέρα, σχετικά με το θέμα που είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας και αφορά ενδεχόμενο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον ποδοσφαιριστή, ο εκπρόσωπός του απάντησε ότι…“δεν έχω δεχθεί κανένα τηλέφωνο και δεν έχω κάνει καμιά επαφή με την συγκεκριμένη ομάδα. Και εγώ ότι ξέρω το διάβασα σε εφημερίδες και ιστοσελίδες”.

Σχετικά Άρθρα

Η επανεκκίνηση, η απογοήτευση και η “προσωπική ατζέντα”…

Ποδόσφαιρο

Back to Top