Αποστολίδης: “Μου έλυσε τα χέρια…”

Ο Σάκης Αποστολίδης επιβεβαίωσε την πληροφορία πως ο Σταύρος Ποιμενίδης πήρε την απόφαση να αποσύρει τις μηνύσεις κατά των οπαδών, τονίζοντας πως παραμένει στην ομάδα…

Ηρακλής, Μπάσκετ

Ο χρηματοδότης του τμήματος μπάσκετ του Ηρακλή, Σάκης Αποστολίδης, μίλησε στην εκπομπή “Ωρα για μπλε” και αναφέρθηκε στο θέμα που είχε προκύψει με τον Σταύρο Ποιμενίδη και τις μηνύσεις κατά των οπαδών που είχε καταθέσει ο τελευταίος. 

Ο κ. Αποστολίδης, τόνισε πως από τη στιγμή που πείστηκε να τις αποσύρει, θα συνεχίσει κανονικά στην ομάδα και τη νέα χρονιά.

Αναλυτικά όλες οι δηλώσεις του στο “Libero Fm”:

“Είχαμε μία συνάντηση με τον κ. Ποιμενίδη. Η εξέλιξή της ήταν πολύ θετική. Μου είπε πως παίρνει πίσω τις μηνύσεις για το καλό του Ηρακλή”, είπε και πρόσθεσε: “Μου έλυσε τα χέρια η απόφασή του αυτή. Είναι κάτι θετικό για τη συνέχεια”.

Είπε ακόμα: “Γίνονται επαφές πολλές για να έρθουν άνθρωποι κοντά στην ομάδα. Θα γίνει και μια συνάντηση με τον Γ.Σ. που είπε θα βοηθήσει. Ο Αποστολίδης θα συνεχίσει να βοηθάει τον Ηρακλή. Γίνετε κάτι καλό και αυτό θα πρέπει να συνεχιστεί. Θα συνεχίσω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου και οικονομικά και με σε επίπεδο προσφοράς”.

Για να συνεχίσει: “Αν είμαι μόνος δεν μπορώ να πάω τον Ηρακλή στην Α1. Αν μείνω μόνος θα πάμε με χαμηλό μπάτζετ. Δεν μπορώ μόνος να σηκώσω το βάρος για να δημιουργήσω μπάτζετ ανόδου”.

Για την βοήθεια από χορηγούς ή κάποιον “συμπαίκτη”: “Πιστεύω θα πάμε καλύτερα από πέρυσι. Θα βρεθούν συμπαραστάτες. Ακόμα δεν μπορούμε να πούμε κάτι. Από σήμερα ξεκινάει ο προγραμματισμός”.

Για το φημολογούμενο ενδιαφέρον Τσιπίδη, είπε: “Μου ζητήθηκε και έκανα ραντεβού μαζί του. Εγινε το Σάββατο συγκεκριμένα. Ο Ηρακλής δεν είναι δικιά μου ομάδα. Ο Ηρακλής είναι του Γ.Σ. Οποιος θέλει την ομάδα ας πάει στον Γ.Σ. να την αγοράσει. Ο Ηρακλής δεν είναι του Αποστολίδη. Αν θέλει ο κ. Τσιπίδης να πάει στον Γ.Σ. να μιλήσει. Θέλει να βοηθήσει μου είπε, αλλά υπό όρους. Αυτοί θα πρέπει να “εξεταστούν” όμως”.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top