Αποστολίδης: «Αποχωρώ αν δεν αποσύρει τις μηνύσεις ο Ποιμενίδης»

“Βόμβα” αποχώρησης έριξε ο χρηματοδότης του τμήματος μπάσκετ, Σάκης Αποστολίδης…

Ηρακλής, Μπάσκετ

Κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης ο χρηματοδότης του τμήματος μπάσκετ, Σάκης Αποστολίδης, έριξε «βόμβα» αποχώρησης.

Τόνισε πως ο λόγος αποχώρησής του έχει να κάνει με την απόφαση του Σταύρου Ποιμενίδη να μην αποσύρει τις μηνύσεις που είχε καταθέσει κατά δύο οπαδών του Ηρακλή.

Αναλυτικά η τοποθέτησή του:

«Φέτος είχαμε μία αξιοπρεπή πορεία κατά τη διάρκεια της χρονιάς με βάση τα δεδομένα που υπήρχαν πήγαμε από καλά έως άριστα. Είχαμε φερεγγυότητα και αξιοπρέπεια και τα πάντα είναι πληρωμένα. Πριν από κάποιους μήνες με πλησίασαν κάποιοι επιχειρηματίες και μου ζήτησαν να μιλήσω με τον Βαγγέλη Αλεξανδρή για να αναλάβει την ομάδα και να πάμε όπως μου είπανε τρένο στην Α1.

Ο Αλεξανδρής από τη πλευρά του, μου είπε να έρθει να βοηθήσει αφιλοκερδώς κάτι που έκανε και φέτος χωρίς να ζητήσει ούτε μία πορτοκαλάδα. Όταν όμως η συζήτηση έφτασε στα χρήματα και είπα στους επιχειρηματίες πόσα χρήματα βάζετε να βάλω τα υπόλοιπα εγώ, λακίσανε. Για φέτος, είχα όνειρα για το μπάσκετ. Ηθελα να κάνουμε την υπέρβαση, αλλά μόνος μου δεν μπορώ. Φέτος είχαμε 100 διαρκείας και μόλις τρεις διαφημίσεις στο γήπεδο.

Αυτό που ήθελα ήταν να προχωρήσουμε ενωμένοι, αλλά υπάρχει ένα σοβαρό θέμα με τον κ. Ποιμενίδη και τις μηνύσεις που έχει καταθέσει εναντίον οπαδών του Ηρακλή. Ενώ τις προηγούμενες ημέρες είχα την υπόσχεση ότι θα τις αποσύρει σήμερα με ενημέρωσε πως δεν θα το κάνει.

Εγώ δεν ήμουν Ηρακλής, αλλά έγινα περισσότερο από κάποιους άλλους. Σήμερα όμως αναγκάζομαι να ανακοινώσω την αποχώρησή μου και ο λόγος είναι πως ο κ. Ποιμενίδης δεν αποσύρει τις μηνύσεις κατά των οπαδών. Ευχαριστώ όλους όσοι βοήθησαν τη φετινή προσπάθεια και εύχομαι η ομάδα να βρει το δρόμο της και να επιστρέψει στην Α1».

Σε εκείνο το σημείο ρωτήθηκε ο κ. Αποστολίδης αν η ομάδα εξασφαλίσει την άνοδο αν μπορεί να παίξει στην Α1 και η απάντησή του ήταν πως αν καθαρίσει το ΑΦΜ της ΚΑΕ μπορεί να παίξει στην Α1. Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Κώστας Τσιργογιάννης, ο οποίος τόνισε ότι υπάρχει ξεκάθαρο ηθικό θέμα.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top