Ο Ρέμος για την σύλληψή του (video)

Τι είπε και τι δεν είπε για τον Ηρακλή, ο πρώην μεγαλομέτοχος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΑΝΤ1

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Για την πρόσφατη σύλληψή του και τα χρέη προς το δημόσιο μίλησε ο πρώην μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ηρακλής, Αντώνης Ρέμος, επαναλαμβάνοντας πράγματα που έχει ξαναπεί στο παρελθόν όπως για παράδειγμα το περίφημο…“ο Ηρακλής ήταν το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου, γιατί πίστεψα σ’ αυτή την ιδέα”.

Τη συνέντευξη παραχώρησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 “Πρωινό μου” και τον Γιώργο Λιάγκα (άνθρωπος που φέρεται να συνδέεται φιλικά με τον Αντώνη Ρέμο), ο οποίος μάλιστα κατά την διάρκεια της δεν απέφυγε τις τοποθετήσεις (για ένα θέμα που το γνωρίζει -αν το γνωρίζει- μόνο από τη μία πλευρά) και δεν περιορίστηκε απλά και μόνο στις ερωτήσεις.

Σ’ ότι αφορά τα λεγόμενα του, ο Αντώνης Ρέμος, αναφέρθηκε στο πέρασμα του από την ΠΑΕ Ηρακλής και το γεγονός ότι από ένα διάστημα και έπειτα έμεινε μόνος (χωρίς να αναλογιστεί όμως το γιατί συνέβη αυτό) και εν’ συνεχεία επεσήμανε, ότι αν έβαζε στην ΠΑΕ έναν αχυράνθρωπο, τώρα δεν θα είχε καμιά ευθύνη (χωρίς όμως να αναφερθεί στην προσπάθειά του με την περίπτωση του Ερέζ Λαντάνι και του Γουίλι Σαμάβαρι).

Στη συνέχεια επεσήμανε ότι έξι χρόνια πληρώνει τις δόσεις που προβλέπονται από την ρύθμιση (είπε 100.000 ευρώ το μήνα, χωρίς ωστόσο -όπως είπε να περιλαμβάνονται μόνο τα χρέη του Ηρακλή), πρόσθεσε όμως ότι την τελευταία δεν μπόρεσε να την αποπληρώσει με αποτέλεσμα το χρέος να επιστρέψει στο αρχικό του μέγεθος. Εξαιτίας αυτού άλλωστε -όπως είπε- βγήκε και το ένταλμα σύλληψης. Τέλος, ζήτησε από το ΣΔΟΕ και την Πολιτεία να είναι μαζί του και όχι απέναντι του, ενώ απέφυγε να αναφερθεί και στη σύλληψη του συνεργάτη του, Δήμου Πολύκαρπου επίσης για χρέη προς το Δημόσιο.

Από τη συνέντευξη εξάλλου, απουσιάζει η αυτοκριτική για την συμμετοχή του στην πλήρη διάλυση του Ηρακλή, καθώς επίσης και το γεγονός ότι εξαιτίας των δικών του λάθος χειρισμών, ο Ημίθεος έφτασε στο έσχατο σημείο να αγωνίζεται στην Δ’ Εθνική.

Με λίγα λόγια, ο “μηχανισμός” στήριξης, καλά κρατεί σε μια χρονική στιγμή που ο Ηρακλής προσπαθεί να επιλύσει, άλλου είδους προβλήματα και αυτό είναι κάτι, που δεν συμβαίνει για πρώτη φορά…

Σχετικά Άρθρα

O Ηρακλής συντάσσεται με την πρόταση για επανέναρξη του πρωταθλήματος

Ποδόσφαιρο

Back to Top