Σε καλό κλίμα η συνάντηση με τον Ορφανό

Η συνάντηση στο Μακεδονίας – Θράκης, ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 14.00 με τις δύο πλευρές να συζητούν θέματα του Ερασιτέχνη και της ΠΑΕ

Ερασιτέχνης

Πραγματοποιήθηκε και ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 14.00 η συνάντηση των ανθρώπων του Ερασιτέχνη με τον νέο υπουργό Μακεδονίας – Θράκης, Γιώργο Ορφανό.

Το κλίμα κατά την διάρκεια της συνάντησης όπως αναφέρουν οι πηγές, ήταν καλό, με τον υπουργό να ακούει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει κυρίως ο Ερασιτέχνης. Πρόβληματα τα οποία έδειξε να αφουγκράζεται καθώς τα περισσότερα από αυτά τα γνωρίζει με αποτέλεσμα να ζητήσει από τους ανθρώπους του Ηρακλή να ετοιμάσουν ένα πλάνο έτσι ώστε να απεγκλωβιστεί το ΑΦΜ και ο σύλλογος να αρχίσει και πάλι να προχωρά.

Το πλάνο αυτό, θα ετοιμαστεί και ίσως να υπάρξουν νεότερα και πιο ουσιαστικά πράγματα στη γενική συνέλευση που έχει συγκαλέσει ο Ερασιτέχνης για την ερχόμενη Δευτέρα (23/6) στο Κατσάνειο, ενώ άμεσα οι δύο πλευρές δεσμεύτηκαν ότι θα συναντηθούν σύντομα για να συζητήσουν.

Από τη συζήτηση φυσικά δεν έλειψαν και τα θέματα που αφορούν τα διοικητικά του ποδοσφαιρικού τμήματος, αφού το θέμα είναι ΚΑΙ πολιτικό. Μπροστά στο ενδεχόμενο ωστόσο, να υπάρξουν κάποιες εξελίξεις ακόμη και σήμερα (αυτό τουλάχιστον διαδίδει η πλευρά Παπαδόπουλου), οι δύο πλευρές δεσμεύτηκαν να συζητήσουν το συγκεκριμένο ζήτημα περισσότερο διεξοδικά στο επόμενο ραντεβού τους.

Back to Top