Η κατάσταση είναι αναστρέψιμη, αρκεί να φύγουν… χθες

Μετά το σοκ της απόρριψης του φακέλου, η BlueArena κάνει αναφορά στην επόμενη ημέρα…

BlueArena, Απόψεις

Πάμε να δούμε τα δεδομένα που ισχύουν σήμερα (δεν είμαστε καθόλου βέβαιοι ότι οι ποινές θα παραμείνουν οι ίδιες), μετά την απόρριψη του κυανόλευκου φακέλλου. Συμβόλαιο και για την επόμενη περίοδο, έχουν οι Χουάντερσον, Σαββίδης, Κοντοδήμος, Μπουκουβάλας, Κοντέων, Τάι, Πουρτουλίδης, Χιονίδης, Τσιλιανίδης, Αποστολίδης, Μούχαλης, Σιατραβάνης και Σαράφογλου.

Με τον Παπαδόπουλο στην ηγεσία, δεν θα παραμείνει ούτε ο Μούχαλης. Αν βρεθεί όμως άμεσα, μέσα στις επόμενες 3-4 ημέρες, μία αξιόπιστη λύση στα διοικητικά, οι περισσότεροι -αν όχι όλοι- θα συνεχίσουν να φορούν την κυανόλευκη φανέλα. Οπότε δημιουργείται μία αξιόλογη βάση παικτών.

Πάμε να δούμε και αυτούς που δεν έχουν συμβόλαιο την επόμενη περίοδο. Από τη λίστα που φιλοξενείται σε σχετικό άρθρο της BlueArena, οι Παπαστεριανός και Κραγιόπουλος ανήκουν στην κατηγορία “κάτω των 24 ετών”, οπότε μπορούν να αποκτηθούν με νέα εγγραφή και όχι με ανανέωση. Από εκεί και πέρα, σαφώς η προτεραιότητα θα πρέπει να είναι ο Μπάμπα (για 10 ημέρες δεν ανήκει στην κατηγορία “κάτω των 24”) και από εκεί και πέρα οι Ιντζόγλου και Κολίτσης είναι υποψήφιοι, αν θεωρήσουμε ότι ο Λίμα δεν επιθυμεί να συνεχίσει στον Ηρακλή.

Από εκεί και πέρα θα πρέπει να γίνουν πολύ προσεκτικές επιλογές για τους τρεις άνω των 24 ετών, οι οποίοι θα πρέπει να είναι αυτοί που θα μπορούν να κάνουν την διαφορά. Στο επίπεδο της Football League, την διαφορά μπορούν να κάνουν κάλλιστα και παίκτες κάτω των 24 ετών, για τους οποίους δεν υπάρχει κανένας περιορισμός.

Εν κατακλείδι, τα επόμενα 3-4 24ωρα είναι καθοριστικά για τον Ηρακλή της περιόδου 2014-15. Αν δεν βρεθεί διοικητική λύση και παραμείνει για αρκετές ακόμη ημέρες ο Θόδωρος Παπαδόπουλος και οι παρατρεχάμενοί του, η ομάδα θα μείνει χωρίς ούτε ένα ποδοσφαιριστή. Και αυτό δεν είναι κινδυνολογία, αλλά καταγραφή της σκληρής πραγματικότητας.

Για σχόλια, παρατηρήσεις, ενστάσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το [email protected]

Σχετικά Άρθρα

Back to Top