Τυπική διαδικασία…

Για το γόητρο και μόνο θα αγωνιστεί σήμερα (28/5) ο Ηρακλής κόντρα στην Κέρκυρα (18.00)

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Τον προ-τελευταίο του αγώνα στην διαδικασία των πλέι-οφ της Football League θα δώσει σήμερα (28/5) ο Ηρακλής με αντίπαλο την Κέρκυρα (18.00, ΟΤΕ TV) στο νησί των Φαιάκων.

Μια αναμέτρηση διαδικαστικού χαρακτήρα, καθώς οι “κυανόλευκοι” έχουν χάσει πλέον το τραίνο της ανόδου και θα αγωνιστούν αποκλειστικά και μόνο για το γόητρο.

Βέβαια και σε αυτό το παιχνίδι, οι απουσίες για τον Νίκο Παπαδόπουλο δεν είναι και λίγες, καθώς δεν θα έχει στην διάθεσή του, τους τιμωρημένους Χουάντερσον, Λίμα, Τάι και Παπαστεριανό, τον τραυματία Σιατραβάνη και τους Ζάχορα (ο οποίος δεν υπολογίζεται), Σαράφογλου.

Από την άλλη πλευρά, στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν κανονικά οι Κοντοδήμος και Σκόρτσα που ξεπέρασαν τα προβλήματα.

Μετά την εξέλιξη αυτή, την αποστολή της ομάδας συγκροτούν οι εξής (18) παίκτες: Κηπουρός, Κολίτσης, Σαββίδης, Κοντέων, Κουρδάκης, Κραγιόπουλος, Κουρούπης, Μπουκουβάλας, Κοντοδήμος, Ιντζόγλου, Μπαμπά, Παληγεώργος, Πουρτουλίδης, Αποστολίδης, Σκόρτσα, Ματσούκας, Τσιλιανίδης, Χιονίδης.

Από την άλλη πλευρά, πολλές απουσίες μετρά και η Κέρκυρα που μέχρι στιγμής είναι το φαβορί για την άνοδο, καθώς στο σημερινό παιχνίδι δεν θα αγωνιστούν οι τραυματίες Ζορμπάς, Σίκιμιτς, Κουτσόπουλος, καθώς επίσης και οι τιμωρημένοι Βενέτης, Ραπτάκης, Σουάνης και Μπαλντοβαλίεφ.

Αντίθετα, επιστρέφουν οι Ανδρεόπουλος, Γκόμεζ και Μαραγκός, με την αποστολή να απαρτίζεται από τους εξής: Κουτζαβασίλης, Βρονταράς, Γκόμεζ, Καραδέμητρος, Βλάχος, Μπεριάν, Ανδρεόπουλος, Μαραγκός, Κρητικός, Κόντος, Παρασκευαΐδης, Ναγιάρ, Γυφτοκώστας, Παππάς, Κουλούρης, Αρμένης, Γεωργακόπουλος, Καραγιαννίδης, Ελληνίδης.

Σχετικά Άρθρα

Ο μεγάλος σολίστ του μπουζουκιού, Δ. Χιονιάς, αφιερώνει “πενιές” στον Βάσια!

Ποδόσφαιρο

Μυροφορίδης: “Ο Ηρακλής βίωσε όλη την αλητεία του ελληνικού ποδοσφαίρου!”

Ποδόσφαιρο

Πώς έχουν τα μέχρι στιγμής δεδομένα στο θέμα του ποδοσφαιρικού Ηρακλή

Ποδόσφαιρο

Back to Top