Ο προκλητικός Μάνταλος με τα τέσσερα λεπτά

Ο διαιτητής του αγώνα προκάλεσε οργή δείχνοντας μόνο τέσσερα λεπτά καθυστερήσεων κι ενώ στο δεύτερο ημίχρονο οι διακοπές ήταν τουλάχιστον δεκάλεπτο,

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ξεσήκωσε την οργή ο Μάνταλος δείχνοντας μόνο τέσσερα λεπτά καθυστερήσεων στο παιχνίδι. Ο διαιτητής του αγώνα ήταν προκλητικότατος –και- με αυτή την απόφαση που ξεσήκωσε, δικαιολογημένα, και τον κόσμο καθώς στο δεύτερο ημίχρονο οι διακοπές ήταν πάρα πολλές και μεταξύ άλλων με τους παίκτες των φιλοξενούμενων που έπεφταν κάτω και έμπαινε μέσα το ιατρικό τιμ.

Εκτός όλων των άλλων στο δεύτερο ημίχρονο έγιναν τέσσερις αλλαγές (ο Χιονίδης που ήταν στις πέντε αλλαγές του αγώνα είχε μπει με τη αρχή του δευτέρου ημιχρόνου) ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι στην αλλαγή του Μπρέσκα πέρασε κι άλλος χρόνος μέχρι να βρεθεί ο παίκτης για να πάρει το περιβραχιόνιο του αρχηγού για τους φιλοξενούμενους.

Εκτός όλων αυτών υπήρχε και η τουλάχιστον πεντάλεπτη διακοπή για τη φωτιά. Παρ’ όλα αυτά, ο Μάνταλος… μέτρησε μόνο τέσσερα λεπτά έξτρα χρόνου και αυτό υπέδειξε.

Για μία ακόμη φορά όμως, όπως και πριν από το παιχνίδι με τον ορισμό του συγκεκριμένου διαιτητή, η διοικητική ανυπαρξία του Ηρακλή, άφησε απροστάτευτη, γενικώς, την ομάδα.

Σε άλλες περιπτώσεις άλλων διαιτητών στο Καυτανζόγλειο, ήταν άλλα τα μέτρα και άλλα σταθμά. Στο παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου στο Καυτανζόγλειο, ο διαιτητής, Κουτσιαύτης, είχε δείξει εννιά λεπτά καθυστερήσεων ενώ στο παιχνίδι με τον Ηρακλή Ψαχνών, ο διαιτητής, Παππάς, είχε πάει δίπλα στον Σιατραβάνη για να του πει να βγει πιο γρήγορα έξω κι ενώ ο παίκτης του Ηρακλή ήταν τραυματίας.

Τώρα όμως ο Μάνταλος έδειξε μόνο τέσσερα λεπτά και ανεχόταν (χωρίς να το χρεώσει εν τέλει στον έξτρα χρόνο) κάθε καθυστέρηση των παικτών του Ολυμπιακού Βόλου, είτε όταν έπεφταν κάτω, είτε όταν έβγαιναν για αλλαγή.

Προφανώς και η απόδοση του Ηρακλή δεν ήταν αυτή που έπρεπε αλλά αυτό είναι άλλο με τις προκλητικές αποφάσεις και συμπεριφορές των διαιτητών.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top