Επιστολή αναγνώστη…

Αναγνώστης γράφει για την χαμένη χρονιά και υποστηρίζει πως ο Ηρακλής είναι μόνο για δυνατούς λύτες και όχι “πακετωμένους”

Απόψεις

Αγαπητοί φίλοι η ομάδα περνάει δύσκολες στιγμές. Νοσεί εδώ και χρόνια και βλέπουμε πως αυτή η καθίζηση εγκαθίσταται σταδιακά. Δυστυχώς νομίσαμε ότι θα τελειώσει η περιπέτεια έτσι απλά αυτό το χρόνο. Όμως δεν ξέρουμε τίποτα. Ανήκουμε σε μια οικογένεια παντελώς έξω από τα «δρώμενα» του ποδόσφαιρου.

Έτσι φαίνεται για άλλη μια φορά τουλάχιστον. Αυτό αποδεικνύεται από τον τρόπο που πλησιάσαμε τον κ. Παπαδόπουλο (εμείς και όχι αυτός), από το τρόπο που στήσαμε την ομάδα το καλοκαίρι και από τον τρόπο που συνεχίζουμε να επιμένουμε.

Ο κόσμος είναι συγκινητικός γενικά, αλλά όλοι γύρω από την ομάδα δυστυχώς αδυνατούν (και σήμερα και χθες) να ανταπεξέλθουν. Η ΑΕΚ θα τα καταφέρει κάνοντας κάτι καλυτέρα, με έναν άνθρωπο στο τιμόνι έξυπνο και γνώστη. Εμείς όχι γιατί ποτέ δεν είχαμε κατάλληλους ανθρώπους στο τιμόνι ακόμη και τότε που υπήρχαν χρήματα. Άλλωστε ποιος δεν χρωστάει στο ποδόσφαιρο.

Δυστυχώς για εμάς πάλι, ακόμη και ομάδες όπως ο Αιγινιακός λειτουργούν καλυτέρα από εμάς. Θα πρέπει κάποια στιγμή να το παραδεχθούμε για να κτίσουμε κάτι υγιές. Από λόγια ειδικών και μη χορτάσαμε. Καθίστε λίγο στην άκρη κύριοι. Τα χειρότερα έρχονται. Διάλυση και απογοήτευση ελλοχεύουν.

Πάλι ο κόσμος θα την «πληρώσει» γιατί όλα γίνονται για τα μάτια του κόσμου. Συνεπώς τα «παπαγαλάκια» άρχισαν τη δουλειά τους!!! Ξέρετε και η αλλαγή θέλει τρόπο που εγώ δεν τον βλέπω να τον έχουν όλοι γύρω μας… Συνεπώς ο Ηρακλής είναι μόνο για δυνατούς λύτες και όχι για «πακετωμένους» απαραίτητα.

Κωνσταντίνος Τζιτζικώστας

Για σχόλια, παρατηρήσεις, ενστάσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το [email protected]

Back to Top