Με ξεφουσκωμένο λάστιχο αλλά με… ελπίδα

Το σχόλιο του Γιώργου Μαντζιούκη για τις αγωνιστικές ελπίδες του Ηρακλή που εξακολουθούν να υπάρχουν ακόμα…

Ναι, ο Θάνος αδίκησε τον Ηρακλή. Ναι, χάθηκε ακόμα μία μεγάλη ευκαιρία νίκης. Ναι, υπάρχει έλλειψη συγκέντρωσης, τσαπατσουλιά, φλυαρία και μεγάλη ατυχία.

Ναι, η Νίκη Βόλου είναι πέντε βαθμούς μακριά στη δεύτερη θέση και ίσως ο ρεαλιστικός στόχος πλέον να είναι η τρίτη θέση και ο αγώνας μπαράζ με την Ξάνθη.

Ναι, η ομάδα εξακολουθεί να πληρώνει τα εγκλήματα του Ιανουαρίου και όχι μόνο, αγωνίζεται με παίκτες που είχαν να παίξουν μήνες και δεν υπολογιζόταν, έχει προβλήματα απουσιών.

Όλα αυτά δυστυχώς ισχύουν. Ο Ηρακλής όμως δεν έχει τελειώσει. Είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι, έστω και μαθηματικά, ελπίδες υπάρχουν.

Ναι, αυτή η ομάδα που με δέκα παίκτες έκανε το 1-2 στο Αιγίνιο. Ναι, αυτή η ομάδα που παίζει με τους ίδιους και θυμίζει την ταινία «Κάτι κουρασμένα παλικάρια».

Ναι, με αυτόν τον κόσμο που ακολουθεί παντού και κάνει τα πάντα για να βοηθήσει την καψούρα του.

Ναι, με νέα πίστη, γιατί η προηγούμενη δυστυχώς μας τελείωσε. Ό,τι έμεινε, όσο έμεινε, δεν πρέπει κανείς να τα παρατήσει.

Δεν χρειάζεται πλέον εδώ που φτάσαμε να λέμε και να γράφουμε πολλά.

Έχουν καταγραφεί τόσες φορές οι λόγοι και οι αιτίες των αποτελεσμάτων, που πλέον το μόνο που μας απομένει είναι να συνεχίζουμε να πιστεύουμε και να ελπίζουμε.

Αν οι παίκτες δείξουν το ίδιο πάθος, την ίδια ψυχή (με τα λάθη τους και την απροσεξία τους) και την ίδια θέληση, όλα μπορούν να συμβούν. ΟΛΑ.

Αρκεί να μην τα παρατήσει κανείς, αρκεί κανείς να μην το βάλει κάτω.

Έστω και με ξεφουσκωμένο λάστιχο…

 

Για σχόλια, παρατηρήσεις, ενστάσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το [email protected]

Σχετικά Άρθρα

Back to Top