Τρίτος σε συγκομιδή βαθμών

Δείτε αναλυτικά τους αγωνιστικούς βαθμούς που έχουν συγκεντρώσει οι οκτώ μονομάχοι των πλέι οφ σε αυτές τις δέκα αγωνιστικές…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Τέσσερα παιχνίδια απομένουν ακόμα για την ολοκλήρωση των πλέι οφ της ανόδου και ο Ηρακλής εξακολουθεί να “μάχεται” για τις 2+1 θέσεις ανόδου στην Σούπερ Λιγκ.

Οι “κυανόλευκοι” μετά από δέκα παιχνίδια στα πλέι οφ βρίσκονται στην 6η θέση της βαθμολογίας, έχοντας συγκεντρώσει συνολικά 14 βαθμούς και βρίσκονται στο -3 από τις θέσεις ανόδου.

Πάντως, με δεδομένο ό,τι κάποιες ομάδες (βλ. Ολυμπιακό Βόλου, Κέρκυρα, Χανιά και Νίκη Βόλου) ξεκίνησαν με επιπλέον βαθμούς στα πλέι οφ, ο Ηρακλής έπρεπε να καλύψει αυτό το χάντικαπ διαφοράς σε αυτά τα 14 παιχνίδια.

Μέχρι στιγμής ο Ηρακλής έχει συγκεντρώσει 14 βαθμούς. Με βάσει αυτή του τη συγκομιδή βρίσκεται στη τρίτη θέση κερδισμένων βαθμών στα πλέι οφ, με τον Ηρακλή Ψαχνών να είναι στην πρώτη με 17.

Ας δούμε αναλυτικά τους βαθμούς που έχουν κερδίσει οι ομάδες σε αυτά τα παιχνίδια, χωρίς να συνυπολογίζονται οι βαθμοί που είχαν στο ξεκίνημα του μίνι αυτού πρωταθλήματος.

1. Ηρακλής Ψαχνών 17

2. Νίκη Βόλου 15

3. ΗΡΑΚΛΗΣ 14

4. Χανιά 14

5. Κέρκυρα 13

6. Αιγινιακός 12

7. Ολυμπιακός Βόλου 11

8. Φωστήρας 9

 

Σχετικά Άρθρα

Μυροφορίδης: “Ο Ηρακλής βίωσε όλη την αλητεία του ελληνικού ποδοσφαίρου!”

Ποδόσφαιρο

Πώς έχουν τα μέχρι στιγμής δεδομένα στο θέμα του ποδοσφαιρικού Ηρακλή

Ποδόσφαιρο

Back to Top