“Στόχος του χρόνου η άνοδος στην Α1”

Ο απολογισμός της φετινής χρονιάς και οι στόχοι για την επόμενη, από τον Σάκη Αποστολίδη…

Ηρακλής, Μπάσκετ

Το μέλος της διοίκησης του τμήματος μπάσκετ του Ηρακλή, Σάκης Αποστολίδης, παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα “Καρφίτσα” και μίλησε για τη πορεία της ομάδας τη φετινή χρονιά, ενώ παράλληλα, έδωσε το στίγμα του για τη νέα σεζόν, θέτοντας στόχο την επιστροφή των “κυανόλευκων” στην Α1.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε:

Πως θα χαρακτηρίζατε τη φετινή χρονιά για το μπάσκετ του Ηρακλή;

Η 6η θέση στην Α2 δεν μπορεί να συνιστά επιτυχία για τον Ηρακλή. Ομως αν λάβουμε υπόψην μας ότι ο σύλλογος γεννήθηκε από τις στάχτες του, κυριολεκτικά από το μηδέν, έφτασε μέσα σε δύο χρόνια στην Α2 και πήρε την 6η θέση, τότε σίγουρα μπορούμε να πούμε πως κάναμε μία καλή πορεία. Αυτός ήταν ο στόχος φέτος να βάλουμε τις βάσεις. Υγιείς βάσεις, να κερδίσουμε την αξιοπιστία μας και να κάνουμε ξανά τον κάθε αθλητή να ζητάει να αγωνιστεί με το σήμα του Ηρακλή.

Τι κρατάτε και τι αφήνετε ενόψει της νέας σεζόν;

Αυτό που θέλω να πω είναι πως η επόμενη χρονιά δεν θα έχει καμία σχέση με τη φετινή. Αναφέρομαι στο οργανωτικό κομμάτι, γιατί σε ό,τι αφορά τα οικονομικά ο σύλλογος πήρε άριστα. Θα υπάρξει μεγάλη βελτίωση στο τεχνικό κομμάτι, στις επιλογές παικτών και φυσικά στις ακαδημίες του συλλόγου που θα αποτελέσουν τη βάση μας για το «αύριο» του συλλόγου.

Ο Ηρακλής λείπει από την Α1 που είναι και η φυσική του θέση. Θεωρείται πως είναι κοντά η στιγμή που θα επιστρέψει;

Ο στόχος τη νέα χρονιά είναι η άνοδος στην Α1. Εκεί ανήκει ο Ηρακλής και εκεί θα πάει. Για να γίνει αυτό απαιτείται ενότητα από όλους και χρειάζονται να έρθουν άτομα δίπλα μας να πλαισιώσουν εμάς και να πάμε ψηλά την ομάδα. Με σωστό κουμάντο είναι θέμα χρόνου ή επιστροφή του Ηρακλή στην Α1.

Φέτος η ομάδα είχε τρομερή συμπαράσταση από τον κόσμο. Το σχόλιό σας και μία τοποθέτηση για τα παιχνίδια με την ΑΕΚ που υπήρξε και ανταλλαγή εισιτηρίων…

Ο κόσμος του Ηρακλή, αξίζει πολλά μπράβο. Ηταν δίπλα μας όλη τη χρονιά, μας βοήθησε και με το παραπάνω. Η εικόνα του γηπέδου στο παιχνίδι με την ΑΕΚ τα λέει όλα. Αυτό είναι το Ιβανώφειο, αυτός είναι ο Ηρακλής. Ευχαριστούμε τον κόσμο.

Το πλάνο της διοίκησης του Ηρακλή για τις ακαδημίες;

Είναι ο μεγάλος μας στόχος. Οι ακαδημίες του Ηρακλή θα πρέπει να γίνουν και πάλι ένα τεράστιο φυτώριο για τον σύλλογο. Θα γίνει ολική αναδιοργάνωση. Θα μπει, τάξη, προγραμματισμός και όλα θα λειτουργούν στην εντέλεια.

Ποιοι ήταν οι άνθρωποι που σας βοήθησαν τη φετινή χρονιά;

Καταρχάς, αξίζουν ένα μεγάλο μπράβο οι αθλητές του ρόστερ το ιατρικό και τεχνικό τιμ που έφερε εις πέρας τον στόχο της ομάδας. Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά που δουλέψαμε μαζί τη φετινή χρονιά. Δίναμε και εμείς εξετάσεις κάθε μέρα.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top