Μόνο αν παίξουμε σαν Ηρακλής…

“Μείνανε 360 λεπτά για να δείξετε σε όλους ότι είσαστε ο ΗΡΑΚΛΗΣ! Μόνο αν παίξετε σαν ΗΡΑΚΛΗΣ θα τα καταφέρετε”, αναφέρει μεταξύ άλλων η επιστολή…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ο κόσμος πιστεύει στην άνοδο και με κάθε τρόπο, όπως μπορεί ο καθένας, αυτό προσπαθεί να το περάσει και στους παίκτες του Ηρακλή. 

Τις τελευταίες ημέρες, στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της BlueArena, έρχονται δεκάδες επιστολές και μηνύματα αναγνωστών της ιστοσελίδας μας.

Ενα από αυτά, το οποίο έστειλε Κωνσταντίνος Κόζας, αναφέρει:

Έχει περάσει μια μέρα από την στιγμή που τελείωσε ο αγώνας με τα Χανιά. Δεν υπάρχει δύναμη ούτε να απαντήσω στην καζούρα των φίλων, είμαι κακόκεφος, κακοδιάθετος και τα πάντα μου φταίνε. Στο μυαλό περνάνε πολλές σκέψεις. Αν δεν ανεβούμε και φέτος τι θα μας έχει μείνει από τη χρονιά; Δεν ανεβήκαμε γιατί δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε τα Ψαχνά και τα Χανιά. Από τους 12 βαθμούς πήραμε μόνο τους 2! Αντίθετα με τους “μεγαλύτερους” αντιπάλους και διεκδικητές τα πήγαμε καλύτερα και πιστεύω πως αν είμαστε μέσα στο παιχνίδι μέχρι να βρεθούμε αντίπαλοι θα τα πάμε καλά. Πλέον τα “μαξιλαράκια” τελείωσαν και μπροστά μας υπάρχουν μόνο νίκες και τίποτα άλλο. Για να έχει ελπίδες ο Ηρακλής πρέπει να κερδίσει 10 με 12 βαθμούς από τα τέσσερα επόμενα παιχνίδια. Το μεγαλύτερο ερώτημα είναι μπορεί; Από αυτό που έχουμε δει στους αγώνες προσωπικά πιστεύω πως μπορεί (κάποιοι θα με θεωρούν τρελό) γιατί με όποιον έχουμε παίξει μέχρι τώρα βλέπουμε πως τα πάντα εξαρτώνται από το πως θα παίξει ο Ηρακλής. Δεν υπάρχει αντίπαλος που να μην μπορούμε να τον κερδίσουμε αρκεί…. οι παίκτες μας οι οποίοι έχουν πολλές δυνατότητες να παίξουν σαν ΗΡΑΚΛΗΣ! Το μεγάλο πρόβλημα είναι το ποιος θα βάλει το γκολ κάτι το οποίο θα ξεπεραστεί αν οι παίκτες καταλάβουν πως πλέον δεν υπάρχει αύριο. Τα πάντα εξαρτώνται από τους ίδιους γιατί αν κερδίσουν όλα τα παιχνίδια τότε θα ανεβάσουν την ομάδα εκεί που έπρεπε να είναι όλα αυτά τα χρόνια.

Όσον αφορά τον κόσμο σταματήστε να γκρινιάζετε στην κάθε πάσα , κάθε λάθος και σε οτιδήποτε συμβαίνει στο γήπεδο. Δεν γίνεται να κερδίζουμε πριν ξεκινήσει ο αγώνας, χρειάζεται υπομονή. Ποιος από εσάς μπορεί να αποδώσει στην εργασία του αν έχει από επάνω τους κάποιον να τον αποδοκιμάζει; Πάρτε το παράδειγμα από τους φιλάθλους της Λίβερπουλ που χάσανε το πρωτάθλημα και τραγουδούσαν You will never walk alone! Δείξτε και εσείς ότι είσαστε ΗΡΑΚΛΗΣ και μην αποδοκιμάζετε τους παίκτες συνέχεια.

Παίκτες του Ηρακλή πάμε γερά!!! Δώστε ότι έχετε και κερδίστε ΟΛΑ τα παιχνίδια και θα γνωρίσετε την αποθέωση γιατί όλοι γνωρίζουμε τα προβλήματα της ομάδας και πως το ρόστερ μας έχει τις λιγότερες επιλογές από τους αντιπάλους μας. Ο κόσμος του Ηρακλή γκρινιάζει και είναι αγανακτισμένος γιατί βλέπει ότι μπορείτε να τα καταφέρετε. Μείνανε 360 λεπτά για να δείξετε σε όλους ότι είσαστε ο ΗΡΑΚΛΗΣ! Μόνο αν παίξετε σαν ΗΡΑΚΛΗΣ θα τα καταφέρετε.

Πάμε όλοι μαζί γερά!

Σχετικά Άρθρα

Ποντίκης: “Επικρατεί αισιοδοξία για την επανεκκίνηση – Κλειδί η χρηματοδότηση”

Ποδόσφαιρο

Γεγονός η επανεκκίνηση: Συγκροτήθηκε επιτροπή-Προχωρά η νέα ΠΑΕ!

Ποδόσφαιρο

Back to Top