“Ο Ηρακλής μπορεί να εκτοξευθεί στην κορυφή”

Ο Μάκης Κατσαβάκης εξέφρασε την άποψη ότι με ένα σερί -όπως αυτό της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος- ο Ηρακλής μπορεί να φτάσει στον στόχο του

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Για την μέχρι τώρα πορεία του Ηρακλή στους αγώνες των πλέι-οφ μίλησε ο πρώην τεχνικός των “κυανολεύκων” Μάκης Κατσαβάκης.

“Ήταν μεγάλα φαβορί ο Ολυμπιακός Βόλου και η Κέρκυρα, αλλά ξαφνικά μόνο η Κέρκυρα έχει ένα μικρό προβάδισμα και αυτό μετά από το τελευταίο παιχνίδι με τον Αιγινιακό. Δεν περιμέναμε και τα Χανιά και τα Ψαχνά να μπουν σ’ αυτή την διαδικασία, όμως τα πράγματα θα συνεχίσουν έτσι. Ο Ηρακλής ανακάμπτει και αγωνιστικά και ψυχολογικά και μπαίνει και αυτός στο παιχνίδι”.

Σίγουρα με το αήττητο και τη νίκη αφήνουν περιθώρια να κάνει ένα καλό σερί, όπως έκανε και μέσα στην χρονιά. Πιστεύω πως μπορεί να το κάνει αυτό. Δεν θα είναι εύκολο αλλά ο Ηρακλής αν βρει τον ρυθμό του και με την καθοδήγηση του Νίκου Παπαδόπουλου μπορεί να πάρει νίκη σε οποιαδήποτε έδρα και υπό οποιεσδήποτε συνθήκες” τόνισε αρχικά στον Arena FM και σχετικά με τον Ολυμπιακό Βόλου πρόσθεσε: “Θα βάλουμε και τον παράγοντα τύχη στο πρώτο παιχνίδι με την Κέρκυρα. Αν δούμε βαθύτερα την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου, έχει παιδιά μεγάλης ηλικίας και δεν μπορώ να διανοηθώ πως θα αντέξει αυτούς τους ρυθμούς. Υπάρχει και ο παράγοντας… ζέστη. Ο καιρός μέχρι στιγμής, με τις βροχές, τους βοήθησε”.

Για το κλειστό παιχνίδι των ομάδων: “Στην αρχή όσοι αιφνιδιάστηκαν, αιφνιδιάστηκαν. Τώρα όλοι έχουν γνωριστεί και όσο περνάει ο καιρός όλοι θα είναι επιφυλακτικοί, έχοντας στο μυαλό πως σε τρεις μέρες ξαναπαίζουν παιχνίδι. Η προστασία από τον άνθρωπο που σφυρίζει, η προετοιμασία και οι τραυματισμοί όλα θα παίξουν τον ρόλο τους”.

Για το ποια ομάδα θεωρεί φαβορί: “Η Κέρκυρα έχει και την ποιότητα και την ποσότητα. Μέσα στην χρονιά έδωσε ευκαιρίες σε πολλά παιδιά. Την θεωρώ προσωπικά το πρώτο φαβορί για να ανέβει κατηγορία. Όλοι οι συνάδελφοι κοιτάζουν το πρωτάθλημα μπροστά τους και όχι το βάθος του πρωταθλήματος. Οι ισοπαλίες δεν είναι καταστροφικές, όλοι είναι κοντά. Όποιος παίρνει τα τρίποντα έχει την απαραίτητη ώθηση και είναι ευτυχισμένος. Όπως ο Ολυμπιακός Βόλου έμεινε πίσω έτσι και ο Ηρακλής μπορεί να εκτοξευτεί στην κορυφή και να μείνει εκεί”.

Για τα σφυρίγματα υπέρ κάποιων ομάδων: “Ναι, κάποιες ομάδες παίρνουν σφυρίγματα. Αυτό το είδαμε στην κανονική διάρκεια, το βλέπουμε και στα πλέι οφ. Δυστυχώς, κάποιες ομάδες ευνοούνται πάντα και αυτό δεν πρόκειται να σταματήσει…”.

Σχετικά Άρθρα

Πισωγύρισμα: Απόφαση για παύση προπονήσεων στις “κόκκινες” περιοχές…

Ποδόσφαιρο

Back to Top