Δεν θα ‘σαι μόνος σου ποτέ Ημίθεε

Η αντεπίθεση ξεκινά από σήμερα (30/4) με νίκη απέναντι στην Κέρκυρα (18.00) στο Καυτανζόγλειο

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Η αντεπίθεση του Ηρακλή, με στόχο την επάνοδο της ομάδας στην διεκδίκηση μιας θέση που οδηγεί στην άνοδο ξεκινά από σήμερα (30/4). Στις 18.00 ο Ημίθεος αντιμετωπίζει την Κέρκυρα στο Καυτανζόγλειο (OTE TV, BlueArena Web Radio) με ξεκάθαρο και μοναδικό στόχο τη νίκη που θα έχει διπλή όφελος. Βαθμολογικό και ψυχολογικό.

Παρά την πρόωρη αποχώρηση του Μπέντζαμιν Ονουάτσι, τους τραυματίες Σκόρτσα, Τάι, τον τιμωρημένο Σαββίδη, αλλά με τον πύρινο κόσμο στο πλευρό τους,  οι “κυανόλευκοι” έχουν τις δυνατότητες να κερδίσουν την ομάδα, εναντίον της οποίας επικράτησαν άλλες δύο φορές στην διάρκεια της χρονιάς.

Αναλυτικά στην αποστολή του Ηρακλή μετέχουν οι: Χουάντερσον, Κολίτσης, Κοντέων, Παπαστεριανός, Μπουκουβάλας, Κοντοδήμος, Κουρδάκης, Κουρούπης, Κραγιόπουλος, Λίμα, Πουρτουλίδης, Ιντζόγλου, Σαράφογλου, Σιατραβάνης, Τσιλιανίδης, Ματσούκας, Ζάχορα, Χιονίδης, Παληγεώργος, Αποστολίδης.

Από την άλλη πλευρά η Κέρκυρα που βρίσκεται από την περασμένη Δευτέρα (28/4) στην Θεσσαλονίκη και αγνοεί τη νίκη στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές, θα έχει διαθέσιμο τον Δημήτρη Ραπτάκη που ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Έτσι στην αποστολή μετέχουν οι: Κουτζαβασίλης, Βρονταράς, Βλάχος, Βενέτης, Καραγιαννίδης, Παρασκευαΐδης, Ραπτάκης, Κουτσόπουλος, Μαραγκός, Ζορμπάς, Ναγιάρ, Καραδέμητρος, Κρητικός, Παππάς, Κόντος, Ανδρεόπουλος, Γυφτοκώστας, Σουάνης, Γκόμεζ, Μπεριάν, Μπαλντοβαλίεφ, Σίκιμιτς.

Σχετικά Άρθρα

Μυροφορίδης: “Ο Ηρακλής βίωσε όλη την αλητεία του ελληνικού ποδοσφαίρου!”

Ποδόσφαιρο

Πώς έχουν τα μέχρι στιγμής δεδομένα στο θέμα του ποδοσφαιρικού Ηρακλή

Ποδόσφαιρο

Back to Top