Ημίωρη ομιλία Παπαδόπουλου σε παίκτες

Με ομιλία η οποία είχε στοιχεία αφύπνισης, εμψύχωσης, αλλά και έντονων παρατηρήσεων, ο Νίκος Παπαδόπουλος είχε μισάωρη κουβέντα με τους παίκτες στα αποδυτήρια…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Για περίπου μισή ώρα ο Νίκος Παπαδόπουλος και οι παίκτες του Ηρακλή έμειναν στα αποδυτήρια και μίλησαν για το χθεσινό παιχνίδι, αλλά και αυτά που ακολουθούν με Κέρκυρα και Νίκη Βόλου. 

Ο Ελληνας τεχνικός, για ακόμα μία φορά θέλησε να ντοπάρει τους παίκτες του και να τους περάσει το μήνυμα πως ακόμα υπάρχει δρόμος και τίποτα δεν έχει κριθεί.

Παράλληλα, τους έκανε και έντονες παρατηρήσεις για το κακό δεύτερο ημίχρονο. Αλλωστε, από την συνέντευξη Τύπου ακόμα, είχε τονίσει πως άλλα ειπώθηκαν μεταξύ τους στα αποδυτήρια του Βόλου και άλλα έγιναν στο χορτάρι.

“Πιστέψτε το, τίποτα δεν έχει κριθεί. Εχουμε δύο κρίσιμα παιχνίδια στην έδρα μας, μπορούμε να κάνουμε δύο νίκες και να μπούμε γερά στο κόλπο. Είμαστε καλύτεροι ομάδα από όλες και μπορούμε να παίξουμε πολύ καλύτερα…”, ήταν μερικά από τα όσα τους είπε.

Στη συνέχεια, διεξήχθη η προπόνηση, που έγινε υπό βροχόπτωση. Το τεχνικό επιτελείο εφήρμοσε πρόγραμμα χαλαρώματος, για όσους αγωνίστηκαν στο χθεσινό παιχνίδι και κανονικών ρυθμών, για όσους δεν αγωνίστηκαν.

Σχετικά Άρθρα

Παράλληλη ποδοσφαιρική μαγεία από Βάσια και Μαραντόνα! (vid)

Ποδόσφαιρο

Φοφόνκα: “Ο κόσμος του Ηρακλή πληρώνει τα εγκλήματα των διοικήσεων!”

Ποδόσφαιρο

Γεράκης: “Τα λόγια είναι περιττά – Πράξεις, για να πάμε τον Ηρακλή εκεί που του αρμόζει!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top