Κυρούδης: «Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου»

Ο Γιώργος Κυρούδης, ευχαρίστησε τον κόσμο του Ηρακλή για τη παρουσία του στην Αθήνα και την αμέριστη συμπαράστασή τους στην ομάδα καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα…

Ηρακλής, Μπάσκετ

Αρκετά ευχαριστημένος από το πρόσωπο που παρουσίασε η ομάδα απέναντι στην ΑΕΚ, παρουσιάστηκε ο τεχνικός του Ηρακλή Γιώργος Κυρούδης.

Συγκεκριμένα τα όσα δήλωσε στη «Bluearena»: «Στο σημερινό παιχνίδι, για 33’ με 34’ παίξαμε έτσι όπως είχαμε προετοιμαστεί όλη την εβδομάδα. Ήταν ένα ματς με πολλές κατοχές στο οποίο η άμυνα μας λειτούργησε αρκετά καλά. Όμως στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου, από κάποιες κακές επιλογές κυρίως στην επίθεση αλλά και λάθη από υπερβολικό ζήλο, επιτρέψαμε στην αντίπαλη ομάδα να ξεφύγει στο σκορ.

Σε εκείνο το σημείο οι παίκτες μου βρήκαν τη δύναμη να μπουν ξανά στην διεκδίκηση του παιχνιδιού γι’ αυτό και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Τηρουμένων των αναλογιών κάναμε μία πολύ καλή εμφάνιση, κάτι που αποδεικνύεται από το γεγονός ότι η ΑΕΚ αναγκάστηκε μέχρι και δύο λεπτά πριν το τελικό σφύριγμα να έχει τα δυνατά της χαρτιά μέσα στο παρκέ».

Ο νεαρός τεχνικός συνέχισε λέγοντας: «Θα ήθελα να τονίσω ότι πολλά εύσημα αξίζουν και στον προκάτοχο μου, Στέφανο Πέρκο, καθώς η σημερινή εμφάνιση δεν είναι αποτέλεσμα μίας εβδομάδας, αλλά σκληρής δουλειάς όλης της σεζόν. Τέλος ευχαριστούμε για άλλη μία φορά τους φιλάθλους μας, οι οποίοι ακολούθησαν την ομάδα στην Αθήνα και μας στήριξαν σε όλη τη διάρκεια»

Σχετικά Άρθρα

Όταν τα “πιτσιρίκια” του Κακιούση γονάτιζαν τον μεγάλο Παναθηναϊκό… (vid)

Μπάσκετ

Back to Top