Χάνει με κάρτες τους Ζάχορα, Σαββίδη και Παπαστεριανό

Δείτε σε ποια από τα επόμενα παιχνίδια θα εκτίσουν τις ποινές τους οι Ντάριο Ζάχορα, Νίκος Σαββίδης και ο Αγγελος Παπαστεριανός…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Αυτό που όλοι φοβόντουσαν πως θα το βρει κάποια στιγμή μπροστά του ο Ηρακλή, είναι πλέον πραγματικότητα. Και αυτό διότι, τρεις παίκτες συμπλήρωσαν κάρτες και θα πρέπει να απουσιάσουν από τα επόμενα παιχνίδια της ομάδας. 

Οι παίκτες αυτοί είναι οι Αγγελος Παπαστεριανός, Ντάριο Ζάχορα και ο Νίκος Σαββίδης. Βέβαια σε αυτούς τους τρεις θα πρέπει να συνυπολογίσουμε και τον Νίκου Πουρτουλίδη, που θα χάσει το παιχνίδι με την Νίκη Βόλου.

Σήμερα ο Νίκος Παπαδόπουλος, μαζί με το υπόλοιπο τεχνικό τιμ αποφάσισε σε ποια θα παιχνίδια θα απουσιάσουν οι τρεις παίκτες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Ο Άγγελος Παπαστεριανός συμπλήρωσε επτά (7) κίτρινες και δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή των δύο (2) αγωνιστικών στον προσεχή αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου και σε αυτόν με τον Φωστήρα στην Αθήνα.

Ο Ντάριο Ζάχορα έχει, επίσης, συμπληρώσει επτά (7) κάρτες συνολικά και δηλώθηκε να εκτίσει στην αναμέτρηση του Βόλου με τον Ολυμπιακό και στην αναμέτρηση της Αθήνας με τον Φωστήρα, όπως ακριβώς και ο Παπαστεριανός.

Ο Νίκος Σαββίδης έχει συμπληρώσει τέσσερις (4) κίτρινες κάρτες και δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής στον αγώνα των «κυανολεύκων» με την Κέρκυρα στο Καυτανζόγλειο.

Σχετικά Άρθρα

Δόβελος: “Άνοδος σε επαγγελματική κατηγορία, για να έρθει επενδυτής”

Ποδόσφαιρο

Back to Top