Επιστολή αναγνώστη…

“Χίλια Χρόνια Ηρακλής. Πάμε Ηρακλάρα μου και θα τα καταφέρουμε!”, καταλήγει η επιστολή του Κωνστανίνου Κόζα…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Λάβαμε και δημοσιεύουμε αυτούσια την επιστολή που έστειλε στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της BlueArena, ο αναγνώστης της ιστοσελίδας μας, Κωνσταντίνος Κόζας, ο οποίος εξέφρασε την άποψή του για το ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου.

“Είμαι ένας φίλαθλος του Ηρακλή που πρώτη φορά επικοινωνώ με κάποιο μέσο. Ήθελα να μοιραστώ κάποιες σκέψεις μου μετά το τραγικό παιχνίδι του Ηρακλή με τα Χανιά. Καταρχήν βλέποντας το παιχνίδι του Ηρακλή απογοητεύτηκα, εκνευρίστηκα, θύμωσα και γενικότερα ένιωσα πολλά αρνητικά συναισθήματα. Εκ των υστέρων και βλέποντας και τα αποτελέσματα και από τα υπόλοιπα παιχνίδια αντιλήφθηκα πως ίσως η χρονιά δεν χάθηκε ακόμη και αυτό γιατί αντιλαμβάνομαι ότι όλες οι ομάδες είναι ισοδύναμες και ότι όλοι μπορούν να κερδίσουν όλες τις ομάδες.

Ευτυχώς τα αποτελέσματα μας ευνόησαν γιατί ακόμη δεν έχουμε παίξει με τους “θεωρητικά” αντιπάλους μας για την άνοδο και η διαφορά δεν έχει ξεφύγει. Γνωρίζοντας την ομάδα μας και τις δυνατότητες των παικτών μας ξέρω πως μπορούμε να τα καταφέρουμε και να ανεβούμε κατηγορία αρκεί όμως να το πιστέψουν και οι παίκτες μας γιατί ακόμα δεν το έχουν πιστέψει. Καταρχήν οι παίκτες έχουν την τύχη να παίζουν στην μεγαλύτερη ομάδα της κατηγορίας και από πλευράς ιστορίας και από πλευράς φίλαθλου κοινού. Και το αναφέρω αυτό γιατί αν μαζευτούν οι φίλαθλοι από όλες τις αντίπαλες ομάδες σίγουρα είναι πολύ λιγότεροι από τους φιλάθλους του Ηρακλή.

Οι παίκτες μας είναι από τους καλύτερους στην κατηγορία και αναφέρω για παράδειγμα πως καμία ομάδα δεν έχει Πορτουλίδη, Κοντοδήμο, Μπουκουβάλα, Τάι, Μπάμπα, Λίμα, Ονουάτσι, Τσιλιανίδη, Χουάντερσον και άλλους ποδοσφαιριστές. Ότι έγινε, έγινε και τελείωσε. Από εδώ και πέρα πρέπει να κάνουμε μια νέα αρχή είτε με τον Όγιος (τον οποίο εκτιμώ σαν προπονητή γιατί είδαμε ποδόσφαιρο μετά από πολύ καιρό στον Ηρακλή), είτε χωρίς αυτόν. Και μιλώ για νέα αρχή γιατί η ομάδα μας έχει γίνει πολύ προβλέψιμη στον τρόπο παιχνιδιού της. Οι παίκτες μας μπορούν να κάνουν μια πολύ δυνατή ομάδα και το έχουν αποδείξει (με αποκορύφωμα το ματς με τον ΠΑΟΚ αλλά και άλλα παιχνίδια).

Ξυπνήστε επιτέλους και παίξτε την μπάλα που γνωρίζουμε ότι μπορείτε να αποδώσετε. Είστε Ηρακλής, είστε νικητές, είστε τυχεροί που βρίσκεστε σε αυτήν την ομάδα! Ραντεβού στο γήπεδο και αυτή τη φορά να είστε και εσείς εκεί!

Υ.Γ. προς τους φιλάθλους του Ηρακλή. Ελάτε στο γήπεδο χωρίς γκρίνια και στηρίξτε την ομάδα. Που είναι οι 12.000 που μαζεύτηκαν στο γήπεδο και έφτιαξαν εκείνη την καταπληκτική κερκίδα; Ελάτε να κάνουμε το Καυταντζόγλειο έδρα και οι αντίπαλοι να καταλαβαίνουν ότι δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για αυτούς παρά μόνο η ήττα.

Χίλια Χρόνια Ηρακλής. Πάμε Ηρακλάρα μου και θα τα καταφέρουμε!

Σχετικά Άρθρα

Ποντίκης: “Επικρατεί αισιοδοξία για την επανεκκίνηση – Κλειδί η χρηματοδότηση”

Ποδόσφαιρο

Γεγονός η επανεκκίνηση: Συγκροτήθηκε επιτροπή-Προχωρά η νέα ΠΑΕ!

Ποδόσφαιρο

Back to Top