Η αφιέρωση του Σαββίδη…

Στο νεογέννητο παιδί του αφιέρωσε το γκολ που πέτυχε ο Νίκος Σαββίδης…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Η μπάλα φεύγει από το κεφάλι του Σαββίδη και καταλήγει στα δίχτυα. Είναι η στιγμή όπου ο Ελληνας αμυντικός του Ηρακλή, βάζει μπροστά στο σκορ την ομάδα του και ξεσηκώνει ακόμα πιο πολύ το γήπεδο.

Ολοι οι παίκτες γίνονται ένα κουβάρι και πανηγυρίζουν το γκολ, όμως ο Σαββίδης πηγαίνει παίρνει τη μπάλα τη φυλάει και αφιερώνει το τέρμα αυτό στο δύο μηνών κοριτσάκι του.

Με το γκολ αυτό ο Ηρακλής πήρε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Ο Νίκος Σαββίδης, μίλησε στην κάμερα του ΟΤΕ TV και τόνισε: “Είμαι πολύ χαρούμενος που πήραμε τη νίκη με ένα δικό μου γκολ. Το αφιερώνω στη γυναίκα μου και στο παιδί μου.

Ελπίζω να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις, σήμερα είχαμε πολλές ευκαιρίες. Ηταν μόνο η αρχή, έχει πολύ δρόμο ακόμη. Πρέπει να είμαστε προσηλωμένοι σε κάθε παιχνίδι”.

Σε ερώτηση για το αν υπήρχε άγχος, είπε ότι… “υπήρχε λίγο άγχος αλλά όταν παίζεις εδώ, με αυτό τον κόσμο στο πλευρό σου, τον οποίον ευχαριστούμε για ακόμη μία φορά, πάρα πολύ, πρέπει να δίνεις πάντα το καλύτερο”. Για τη συνέχεια και το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ηρακλή Ψαχνών, είπε: “Πάμε παιχνίδι με παιχνίδι, νίκη με νίκη και ζητάμε ό,τι καλύτερο”.

 

Σχετικά Άρθρα

Δόβελος: “Άνοδος σε επαγγελματική κατηγορία, για να έρθει επενδυτής”

Ποδόσφαιρο

Back to Top