Ας ενώσουμε όλοι τις δυνάμεις μας για το μεγάλο στόχο…

Ο Θωμάς Μίχος σχολιάζει στην BlueArena πως με την ενότητα, το πάθος και τη δύναμη του κόσμου, ο Ηρακλής μπορεί να τα καταφέρει, στα πλέι οφ που ξεκινούν την Τετάρτη…

Απόψεις, Θωμάς Μίχος

H (μεγάλη) ώρα έφτασε. Όλα τώρα αρχίζουν. Δεκατέσσερα παιχνίδια. Κάτι λιγότερο από δύο μήνες για την επίτευξη του ενός και μοναδικού στόχου που έχει θέσει ο Ηρακλής από την αρχή της χρονιάς. Της ανόδου στην Σούπερ Λιγκ.

Τα ψέματα τελείωσαν. Πλέον ο καθένας από μόνος του και όλοι μαζί από κοινού πρέπει να δώσουν το 101% των δυνατοτήτων τους για να επιτύχει η ομάδα το στόχο. Να επανέλθει ο Ηρακλής εκεί από όπου δεν «έπεσε» ποτέ.

Την Τετάρτη κόντρα στον Φωστήρα θα είναι μόνο η αρχή του δρόμου. Το πρώτο σκαλοπάτι. Ο δρόμος θα είναι μακρύς και δύσκολος. Ομως ο Ηρακλής παιχνίδι-παιχνίδι, βήμα-βήμα, έχει τις δυνατότητες και μπορεί να τα καταφέρει. Λέξεις που ακούγονταν κατά κόρον όλο αυτό το διάστημα και που αποκτούν τόσο μεγάλη σημασία πια. Σίγουρα το -6 είναι ένα μειονέκτημα, αλλά οι παίκτες του Ηρακλή μέσα από το πάθος, και τη δύναμη που θα αντλήσουν από τον κόσμο θα πρέπει να το εξαλείψουν. Το είχαμε τονίσει και σε προηγούμενό μας σχόλιο. Ο κόσμος δεν έχασε ποτέ τη φλόγα του όλα αυτά τα χρόνια, όσα και αν έγιναν. Ετσι τώρα και οι παίκτες. Αυτό το δρόμο θα πρέπει να ακολουθήσουν. Τώρα. Στο πιο κρίσιμο σημείο αυτού του…δρόμου.

Θα πρέπει να πάρουν τη φλόγα που θα μεταδίδει η κερκίδα, να αποκτήσουν το παλμό της εξέδρας και να φέρουν νίκες. Νίκες που η καθεμιά θα έχει διπλή σημασία. Από τη μία θα είναι οι τρεις βαθμοί της νίκης. Από την άλλη το ειδικό βάρος του κάθε παιχνιδιού που θα φεύγει για να πλησιάσει  η μεγάλη στιγμή της εκπλήρωσης του στόχου.

Ας ενώσουμε λοιπόν όλοι τις δυνάμεις μας. Αρχής γενομένης από την Τετάρτη και το παιχνίδι με τον Φωστήρα. Ο Ηρακλής μας θέλει δίπλα του. Μας έχει ανάγκη. Ας το πράξουμε…

 

 

 

Για σχόλια, παρατηρήσεις, ενστάσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το [email protected]

Σχετικά Άρθρα

Ο κόσμος ποτέ δεν «έχασε» τη φλόγα του. Αυτό να είναι το παράδειγμά σας…

Απόψεις

Back to Top