“Κοιτάει” Φίλιππο με το μυαλό στην έφεση

ΟΙ “κυανόλευκοι” άσκησαν έφεση κατά της απόφασης της ΕΟΚ για τους τρεις αγώνες κεκλεισμένων των θυρών και περιμένουν το αποτέλεσμα αυτής, την Πέμπτη (10/4)…

Ηρακλής, Μπάσκετ

Η νέα εντός έδρας ήττα, από το Ψυχικό αυτή τη φορά, ανήκει στο παρελθόν για τον Ηρακλή, με το αγωνιστικό τμήμα να ξεκινάει από σήμερα τη προετοιμασία του για το ματς που ακολουθεί στο κεκλεισμένων των θυρών Ιβανώφειο με τον Φίλιππο Βέροιας το επόμενο Σάββατο (12/4).

Οι κυανόλευκοι θα προσπαθήσουν να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα και να παρουσιάσουν ένα εμφανώς καλύτερο πρόσωπο σε σχέση με τη προηγούμενη αγωνιστική, για να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα.

Όσον αφορά το θέμα της τιμωρίας της έδρας, την προσεχή Πέμπτη (10/4), θα επιδικαστεί η έφεση για τη ποινή των τριών αγωνιστικών που είχε επιβληθεί στο σύλλογο εξαιτίας των όσων είχαν γραφτεί στο φύλλο αγώνα του ματς με τους Ικάρους Σερρών για την 18η αγωνιστική. Τους κυανόλευκους θα εκπροσωπήσουν στην Αθήνα οι νομικοί Χρήστος Κάτσιος και Αλέξανδρος Ντάσκας.

Επίσης μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να γίνει νέα έφεση, αυτή τη φορά για την ποινή των τεσσάρων αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών που επιβλήθηκε στην ομάδα από την αναμέτρηση με τον Κόροιβο Αμαλιάδας την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος, με τους ανθρώπους του Ηρακλή να ευελπιστούν και για τις δύο περιπτώσεις ότι θα υπάρξει μείωση της τιμωρίας.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top