Ο κόσμος ποτέ δεν «έχασε» τη φλόγα του. Αυτό να είναι το παράδειγμά σας…

Ο Θωμάς Μίχος σχολιάζει για τη “φλόγα” την οποία ΠΟΤΕ δεν “έχασε” ο κόσμος του Ηρακλή όλα αυτά τα χρόνια, σε αντίθεση με τους παίκτες των “κυανόλευκων”…

Απόψεις, Θωμάς Μίχος

Ο στόχος ήταν ένας, μοναδικός και ξεκάθαρος από την αρχή της φετινής σεζόν. Η ΑΝΟΔΟΣ στη Σούπερ Λιγκ. Με γνώμονα αυτό, χτίστηκε η φετινή ομάδα.

Εκ τότε ακολούθησαν πολλά, έγιναν άλλα τόσα, μέχρι που φτάσαμε στο χθεσινό παιχνίδι, με την Αναγέννηση Καρδίτσας. Την δυνατή «σφαλιάρα», όπως χαρακτήρισε ο Πέτρος Κοντέων, στις δηλώσεις του.

Ας μείνουμε όμως στο κομμάτι που αφορά τον ΣΤΟΧΟ του Ηρακλή. Την ΑΝΟΔΟ.

Η συμμετοχή του Ηρακλή στα πλέι οφ, είναι απλώς το τσεκάρισμα του εισιτηρίου για την επίτευξη του στόχου. Τίποτα παραπάνω. Κανένας πρώτος στόχος που αναφέρουν πολλοί από τους παίκτες στις δηλώσεις τους. Γιατί πολύ απλά στόχος είναι ένας. Όλα τα υπόλοιπα ισοδυναμούν με πλήρη αποτυχία.

Αυτό θα πρέπει να το καταλάβουν άπαντες μέσα στο ρόστερ του συλλόγου.

Λυπούμαστε, αλλά με την εικόνα που παρουσίασε και χθες η ομάδα (σ.σ. γιατί τα καμπανάκια ηχούν καιρό τώρα), δεν δείχνουν οι παίκτες να αντιλαμβάνονται, ξεκάθαρα μέσα τους, τη σημασία που έχει για τον σύλλογο, ο στόχος της ανόδου.

Ας πάρουμε για παράδειγμα, τη δήλωση του Ανδρέα Κολίτση, πως θα πρέπει να ξαναβρούν οι παίκτες τη «φλόγα» που είχαν πριν ένα μήνα…

Εμείς από τη θέση που βρισκόμαστε δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι ακριβώς φταίει, ούτε που πήγε η «φλόγα». Απλώς θέλουμε να επισημάνουμε προς όλους, πως ό,τι και να αποτελεί την αιτία της εικόνας αυτής, θα πρέπει να βρεθεί η λύση. ΑΜΕΣΑ.

Ας πάρουν όλοι παράδειγμα από τον κόσμο του Ηρακλή. Τον κόσμο που τόσα χρόνια, δεν έχασε, ούτε στιγμή, ούτε λεπτό τη «φλόγα» του. Το αντίθετο μάλιστα, έβρισκε πάντα τη δύναμη, τη πίστη, το πάθος και ήταν παντού και πάντα. Του κόσμου που από το υστέρημά του, έδινε χρήματα για να πάνε στον Ογιος και τους παίκτες. 

Σίγουρα, τίποτα δεν έχει τελειώσει. Παιχνίδι υπάρχουν (σ.σ. με την προϋπόθεση να κερδίσει το Σάββατο τη Ζάκυνθο και να μπει στα πλέι οφ), πολλά μπροστά μας.

Απλώς πατήστε το restart και ξεκινήστε από την αρχή…

Τώρα, είναι η ώρα μα δείξετε πόσο θέλετε να γραφτείτε στην ιστορία. Τώρα, είναι η ώρα να βγάλετε τον ποδοσφαιρικό εγωισμό σας. Τώρα, είναι η ευκαιρία να δείξετε σε όλους, τι σημαίνει να φοράς τη φανέλα του Ηρακλή. Από το Σάββατο…

Για σχόλια, παρατηρήσεις, ενστάσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το [email protected]

Σχετικά Άρθρα

Back to Top