Χ.Πάτρας: «Να είναι περήφανοι οι φίλαθλοι για τα παιδιά»

Οι παίδες του Ηρακλή έφεραν ακόμη ένα τίτλο στο τμήμα του βόλεϊ. Ο τεχνικός της ομάδας μιλάει στη BlueArena για την προσπάθεια των παιδιών κόντρα στην Ελπίδα Αμπελοκήπων και την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ακαδημία, Βόλει

Ο Χρήστος Πάτρας δε μένει όμως μόνο στην κατάκτηση του κυπέλλου αλλά στέκεται και στην εξέλιξη που παρουσιάζουν τα παιδιά.

«Το παιχνίδι ήταν ελεγχόμενο σαν τελικός , τα παιδιά έπαιξαν πολύ καλά και δείχνουν ότι βρίσκονται σε πολύ υψηλό επίπεδο από τις άλλες ομάδες της ηλικίας τους. Παρά τα προβλήματα και τις απουσίες καθώς τα παιδιά είναι καλοί μαθητές και έχουν και το σχολείο τους, αυτό το διήμερο είχαν καλή απόδοση. Ο υψηλός δείκτης νοημοσύνης τους, δείχνει ότι αυτά τα παιδιά έχουν μεγάλο μέλλον στο άθλημα και στην ομάδα του Ηρακλή. Τα παιδιά έχουν κάνει μεγάλη πρόοδο τα τελευταία χρόνια  και αυτό είναι και ένα μήνυμα προς τον κόσμο και τους ανθρώπους που αγαπούν το βόλεϊ για να «σκύψουν» πάνω από την ομάδα. Αυτή πρέπει να είναι η τελευταία χρονιά που ο Ηρακλής είναι στην Α2 και να ξαναγυρίσει εκεί όπου ανήκει».

«Τα παιδιά θα έχουν 100% συνέχεια, οι προδιαγραφές τους είναι μεγάλες. Όχι μόνο να μαθαίνουν βόλεϊ αλλά τα νέα ταλέντα να χρησιμοποιούνται και να μένουν στην ομάδα. Φυσιολογική η εξέλιξη τους. Τα παιδιά αγωνίζονται από τους παμπαίδες μέχρι και στην ανδρική ομάδα και έχουν πετύχει πολλά πράγματα φέτος. Αγωνίζονται σε υψηλό επίπεδο και έτσι όταν αντιμετωπίζουν τις πιο μικρές (ηλικιακά) ομάδες είναι πιο έτοιμοι».

«Τώρα ακολουθεί προετοιμασία για να συνεχίσουμε με δυνατά και καλά παιχνίδια (τελική φάση). Αυτό που με ενδιαφέρει πάνω και από τους ίδιους, είναι η εξέλιξη τους. Σε αγωνιστικό αλλά και σε επίπεδο μάθησης. Έχουμε ένα φαινόμενο πολύ σημαντικό καθώς τα παιδιά είναι καλοί χαρακτήρες και καλοί μαθητές».

«Το κύπελλο είναι δικαίωση για την προσπάθεια γιατί τα παιδιά ζορίζονται πολύ αλλά έχουν αγάπη για το σύλλογο κάτι το οποίο έδειξαν και από τον τρόπο που πανηγύριζαν χθες. Οι φίλαθλοι του Ηρακλή πρέπει να είναι πολύ περήφανοι γι’ αυτά τα παιδιά».

Ο Στέλιος Τζιουμάκας αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης του final four και ο Χρήστος Πάτρας τόνισε:

«Έχει μεγάλο δείκτη νοημοσύνης «βολεϊμπολικό» και βελτιώνεται γεωμετρικά όπως όλα τα παιδιά, ,με πολύ δουλειά και μυαλό. Έκανε αυτά που του ζήτησα και δικαιωματικά αναδείχθηκε mvp καθώς είχε απίστευτα ποσοστά (μόνο δύο λάθη)».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top