“Ήμασταν πιο τυχεροί”

Ο τεχνικός του Αιγινιακού, Κώστας Νικολαίδης, παραδέχτηκε ότι ο Ηρακλής είχε περισσότερες φάσεις από την ομάδα του για να πετύχει αυτός το γκολ

Διάφορα, Ποδόσφαιρο

Ικανοποιημένος από τη νίκη της ομάδας του, ήταν μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο τεχνικός του Αιγινιακού, ο οποίος όπως και ο Όγιος δεν κάθισε στον πάγκο της ομάδας του, Κώστας Νικολαίδης.

“Εγώ δεν σας κρύβω ότι, είδα αυτό που περίμενα να δω. Ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο πάρα πολύ καλές ομάδες. Ένα πραγματικό ντέρμπι με πολύ πάθος και δύναμη. Οι ευκαιρίες δεν ήταν πάρα πολλές, μια – δύο ευκαιρίες παραπάνω έκανε ο Ηρακλής.

Φαινόταν δηλαδή, ότι όποια ομάδα πετύχει το γκολ θα κερδίσει κιόλας. Είχαμε την ευκαιρία να πετύχουμε ένα γκολ από στημένη φάση. Ήμασταν πιο τυχεροί, καταφέραμε να κερδίσουμε και να αναπτερωθούμε ψυχολογικά αλλά δεν παρεκκλίνουμε από τους στόχους μας.

Κάναμε ένα μεγάλο βήμα, αλλά δεν έχουμε εξασφαλίσει τίποτα ακόμα. Αν είμαστε λίγο τυχεροί ίσως πάρουμε και την τρίτη θέση. Ευχαριστώ τους παίκτες μου για την προσπάθειά τους, μερικοί έδωσαν και παραπάνω από αυτό που μπορούσαν”.

Από την πλευρά του ο Κώστας Αχαλινόπουλος επεσήμανε: “Ξέραμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς, αλλά γνωρίζαμε πολύ καλά τον αντίπαλο και παίξαμε όσο έπρεπε για να κερδίσουμε. Θέλουμε ωστόσο να συνεχίσουμε ακόμη πιο δυνατά για να εξασφαλίσουμε την τρίτη θέση που οδηγεί στα πλέι-οφ”.

Σχετικά Άρθρα

Γ΄ Εθνική: Δραματική επιστολή των παικτών προς τον πρωθυπουργό

Ποδόσφαιρο

Back to Top