Πόντοι, πλεονεκτήματα και εικόνα

Ο Χάρης Λάμπρου σχολιάζει στο blog του στη BlueArena τις αναμετρήσεις που έρχονται και τι είναι αναγκαίο να προσέξει ο Ηρακλής.

Ο Ηρακλής έκανε αυτό που έπρεπε απέναντι στον Απόλλωνα και καλείται να συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς προκειμένου να μπει στο… κανονικό πρωτάθλημα. Λέμε κανονικό γιατί εκεί παίζονται όλα.

Εκεί θα δει αν πάρει το εισιτήριο της ανόδου. Στο τωρινό όμιλο συγκεντρώνει βαθμούς και παίρνει πλεονεκτήματα.

Κάτι που δεν πρέπει να χάσει στις τρεις αναμετρήσεις που απομένουν. Και τι εννοούμε; Αυτή τη στιγμή αν τελειώσει η κανονική διάρκεια οι κυανόλευκοι θα έχουν έναν πόντο μαζί με τη Νίκη. Από την άλλη, ο Ολυμπιακός Βόλου και Κέρκυρα θα μετράνε τέσσερις περισσότερους.

Από τη στιγμή που μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο ο Ηρακλής να πάρει την πρώτη θέση στον βόρειο όμιλο, αυτό που θα πρέπει να έχει ως κύριο μέλημα είναι να μην δώσει την ευκαιρία στους αντιπάλους του να αυξήσουν τη διαφορά. Γι’ αυτό το λόγο και το κίνητρο δεν πρέπει να είναι απλώς η είσοδος στα πλέι οφ, αλλά το απόλυτο στα τρία εναπομείναντα παιχνίδια.

Βάσει προγράμματος η Κέρκυρα και η Νίκη Βόλου έχουν μπροστά τους πιο βατά ματς. Έτσι, το συγκρότημα του Ογιος δεν πρέπει να χαραμίσει βαθμούς με Αιγινιακό, Καρδίτσα και Ζάκυνθο.

Παράλληλα, και στον άλλον όμιλο ο Ολυμπιακός Βόλου αναμένεται να ξαναπάρει έναν βαθμό, καθώς ακολουθούν και για τον ίδιο αναμετρήσεις με ομάδες αδιάφορες, ενώ οι ομάδες που διεκδικούν θέση στην τετράδα έχουν αγώνες μεταξύ τους, κάτι που σημαίνει ότι θα έχουν απώλειες.

Γίνεται αντιληπτό ότι στον Ηρακλή δεν αρκεί μόνο η οριστικοποίηση της συμμετοχής του στα πλέι οφ της ανόδου, αλλά το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα, που θα ανεβάσει τις πιθανότητες για την επιστροφή του. Οσο για την εικόνα που παρουσιάζει ο Ηρακλής προσωπικά νομίζω ότι χρειάζεται βελτίωση σε ορισμένους τομείς. Κακά τα ψέματα η ομάδα στην Κέρκυρα ήταν τυχερή. Ενώ με τον Απόλλωνα κινδύνεψε σε δύο περιπτώσεις μόλις προηγήθηκε.

Απαιτείται σοβαρότητα και καλύτερες εμφανίσεις, ώστε ο Ηρακλής να δείξει στους αντιπάλους του πως θα αποτελέσει ένα τα μεγάλα φαβορί για την άνοδο…

Για σχόλια, παρατηρήσεις, ενστάσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το [email protected]

Σχετικά Άρθρα

Back to Top