Καλωσορίσατε στη νέα BlueArena

Λίγα λόγια για τη νέα BlueArena που βρίσκεται πλέον επί της οθόνης σας.

BlueArena, Απόψεις

Έπειτα από την επίπονη προσπάθεια της εταιρίας «ArtAbout» που αποτελεί ένα πολύτιμο συνεργάτη μας όλα αυτά τα χρόνια, είμαστε και πάλι στον αέρα.

Με νέα δομή, μοντέρνα σχεδίαση, περισσότερες στήλες, ενώ πλέον ανταποκρίνεται πλήρως σε κινητά τηλέφωνα και ταμπλέτες, όπως μας το είχατε ζητήσει. Σε κάθε νέο ξεκίνημα, συνηθίζεται η καταγραφή όσων προηγήθηκαν. Ως συντάκτες όμως της BlueArena (ευτυχώς δεν υπάρχουν αφεντικά), δεν νιώθουμε την ανάγκη να… ξανασυστηθούμε.

Άλλωστε πέρα από την εμφάνιση, δεν έχει αλλάξει κάτι άλλο. Πέντε χρόνια προσπαθούμε, με τα λάθη και τα σωστά μας, να σας προσφέρουμε έγκαιρη και προπαντός έγκυρη ενημέρωση γύρω από τα θέματα του Ηρακλή. Το ίδιο ακριβώς θα επιδιώξουμε και μέσα από την νέα BlueArena. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο.

Είναι βέβαιο ότι θα χρειαστείτε λίγο χρόνο για να μάθετε τη νέα μας ιστοσελίδα. Όπως θα διαπιστώσετε, προσθέσαμε ορισμένα στοιχεία, τα οποία μας ζητήσατε μέσω των εκατοντάδων mail που λάβαμε, όπως για παράδειγμα:

  1. Αποτελέσματα και Βαθμολογίες για τις ομάδες ποδοσφαίρου και μπάσκετ. Βάζοντας τον κέρσορα στην κατηγορία «Ποδόσφαιρο» ή «Μπάσκετ», εμφανίζεται η υποκατηγορία «Βαθμολογίες & Αποτελέσματα». Εκεί μπορείτε να βρείτε όλα τα αποτελέσματα της τρέχουσας περιόδου, καθώς και την ισχύουσα εικόνα στον βαθμολογικό. Από τη νέα περίοδο, η συγκεκριμένη επιλογή θα προστεθεί και στην κατηγορία «Βόλεϊ»
  2. Photo Gallery στην αρχική σελίδα. Εδώ θέλουμε να συγκεντρώσουμε φωτογραφικό υλικό από το παρόν και το παρελθόν του συλλόγου. Ήδη έχουν φορτωθεί ορισμένες, ενώ καθημερινά η στήλη θα εμπλουτίζεται με νέες. Με μεγάλη μας χαρά, θα φιλοξενήσουμε και προσωπικές σας φωτογραφίες που σχετίζονται με τον Ηρακλή, όπως για παράδειγμα μία φωτογραφία σας με φανέλα, κασκόλ ή πανό του Ηρακλή σε κάποιο ευρωπαϊκό γήπεδο. Μπορείτε να μας στείλετε την φωτογραφία και κάποια στοιχεία (πού τραβήχτηκε, πότε και ποιος εμφανίζεται στην εικόνα) στο [email protected]
  3. Web TV στην αρχική σελίδα. Ό,τι ακριβώς ισχύει με την Photogallery, ισχύει και στο video gallery. Βίντεο αφιερωμένα στον Ηρακλή και οι καλύτερες φάσεις των αγώνων. Ήδη ορισμένα έχουν φορτωθεί, όπως είναι το συγκλονιστικό φινάλε του αγώνα μπάσκετ με τον δικέφαλο στη Νεάπολης, πριν από περίπου είκοσι χρόνια. Περιμένουμε τις προτάσεις σας, με τα λινκ των σχετικών βίντεο στο [email protected]
  4. Κυανόλευκο Ημερολόγιο. Μηνιαία ατζέντα, στην οποία θα αναγράφονται οι σημαντικότερες εκδηλώσεις του Ηρακλή, καθώς και τα κυριότερα ιστορικά γεγονότα.
  5. Ειδικά πλαίσια στα οποία εμφανίζονται οι πιο πρόσφατες ειδήσεις των βασικών κατηγοριών της ιστοσελίδας.
  6. Η Ροή ειδήσεων έχει τοποθετηθεί σε πιο εμφανές σημείο, ενώ σας δίνει την δυνατότητα να διαβάσετε όλες τις ειδήσεις των τελευταίων ημερών, όπως και τα πιο δημοφιλή θέματα των τελευταίων 72 ωρών.

Όπως έχουμε αποδείξει, μας ενδιαφέρει πολύ η άποψή σας. Θα χαρούμε να μοιραστείτε μαζί μας τις πρώτες σας εντυπώσεις για το νέο σάιτ. Σας περιμένουμε στο [email protected]

Καλή σας περιήγηση και μακάρι σε λίγους μήνες να διαβάζετε μέσα από τη (νέα) BlueArena, τις ειδήσεις που αφορούν τον Ηρακλή της Σούπερ Λίγκας…

Για σχόλια, παρατηρήσεις, ενστάσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το [email protected]

Σχετικά Άρθρα

Back to Top