Αυτοσυγκέντρωση και παιχνίδι με παιχνίδι

Ο Θωμάς Μίχος σχολιάζει για την αυτοσυγκέντρωση, την ψυχολογική προετοιμασία και τη μεγάλη σημασία της φράσης «παιχνίδι με παιχνίδι» που ακούστηκε από τα χείλη όλων μετά το τέλος του Δευτεριάτικου αγώνα.

Απόψεις, Θωμάς Μίχος

Η φράση «παιχνίδι με παιχνίδι» που ακούστηκε μετά το τέλος του αγώνα με τον Απόλλωνα 1926 ήταν κοινός τόπος, όσων μίλησαν για τη συνέχεια.

Προφανώς και ο στόχος είναι η άνοδος και τίποτα άλλο. Όμως πλέον για απομένουν τρία παιχνίδια για το φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και απαιτείται αυτοσυγκέντρωση από όλους, κάθε λεπτό, κάθε δευτερόλεπτο, κάθε στιγμή που θα περνά.

Η ψυχολογική προετοιμασία στο στρατόπεδο των «κυανόλευκων» πρέπει να είναι στον υπερθετικό βαθμό. Αρχής γενομένης για το παιχνίδι με τον Αιγινιακό. Αυτό είναι που έρχεται. Εκεί πρέπει να είναι το μυαλό όλων. Όλα τα άλλα ακολουθούν. Ο Ηρακλής έχει και την ποιότητα και τον τρόπο να κερδίσει αυτό το παιχνίδι και να «κλειδώσει» αρχικά την είσοδό του στα πλέι οφ.

Αυτός είναι ο κοντινός στόχος, πριν ακολουθήσει ο μεγάλος της επιστροφής στην Σούπερ Λιγκ. Και λέμε κοντινός, διότι αν ο Ηρακλής κάνει το απόλυτο μέχρι το τέλος (με Αιγινιακό, Καρδίτσα και Ζάκυνθο) θα πλασαριστεί καλά στην ειδική βαθμολογία, τότε αυτομάτως θα πολλαπλασιάσει τις πιθανότητές του…

Για σχόλια, παρατηρήσεις, ενστάσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το [email protected]

Σχετικά Άρθρα

Ο κόσμος ποτέ δεν «έχασε» τη φλόγα του. Αυτό να είναι το παράδειγμά σας…

Απόψεις

Back to Top