Η απάντηση του Ημιωνίδη

H χθεσινή «ΔΙΚΗ» στον ΣΚΑΪ αποκάλυψε έγγραφο σύμφωνα με το οποίο ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιάννης Παπακωνσταντίνου, ελέγχεται ότι έλαβε εικονικά τιμολόγια αξίας 380.000 ευρώ …

Ερασιτέχνης

H χθεσινή «ΔΙΚΗ» στον ΣΚΑΪ αποκάλυψε έγγραφο σύμφωνα με το οποίο ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιάννης Παπακωνσταντίνου, ελέγχεται ότι έλαβε εικονικά τιμολόγια αξίας 380.000 ευρώ από τον ΓΣ Ηρακλής Θεσσαλονίκης, ενώ σε παρέμβαση που έκανε ο κ. Παπακωνσταντίνου, τόνισε ότι τα εικονικά τιμολόγια αφορούν περίοδο στην οποία όντως ο ίδιος ήταν μέτοχος της εταιρίας σε ποσοστό ωστόσο του 20%, αφού το 80% ανήκε στον συνεταίρο του, Λευτέρη Ημιωνίδη.

Η BlueArena επικοινώνησε με τον Λευτέρη Ημιωνίδη, που δήλωσε τα εξής: «Είναι αλήθεια ότι συνεργαζόμουν τότε με τον κ. Παπακωνσταντίνου, όπως είναι αλήθεια ότι η εταιρία διαφημιζόταν μέσω της ομάδας βόλεϊ του συλλόγου. Είναι γνωστό ότι η εταιρία ήταν εκ των βασικών χορηγών του τμήματος, ενώ εξακολουθεί και σήμερα να στηρίζει τον Ηρακλή.

Υπάρχει σε εξέλιξη μία διαδικασία και δεν είναι κάτι κρυφό. Δεν υπάρχει καμία εικονικότητα, έχουν δοθεί κανονικά όλα τα χρήματα στον Ερασιτέχνη».

Back to Top