Ο Γκιγιέρμο Όγιος και η χαμένη φλόγα…

Ο Δημήτρης Βλάχος σχολιάζει τις πρόσφατες -προβληματικές- εμφανίσεις του Ηρακλή και στέκεται ιδιαίτερα στην παρουσία του Γκιγιέρμο Όγιος.

“Οι παίκτες μου ποτέ δεν δούλεψαν υπό φυσιολογικές συνθήκες”, δήλωσε χθες (23/2) ο Γκιγιέρμο Όγιος και κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει τα λεγόμενά του. Όπως κανείς δεν μπορεί να παραγνωρίσει ότι για μία ακόμη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, η διοίκηση τα έκανε μαντάρα. Πέρσι άλλαξε ολόκληρο το ρόστερ και τον προπονητή σε μία εποχή που η ομάδα είχε βρει τα πατήματά της και χρειαζόταν 2-3 μεταγραφές πρώτης γραμμής, ενώ φέτος έχασε έναν από τους ποιοτικούς παίκτες (Γιάρολιμ) της κατηγορίας και δεν πήρε ούτε έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί άμεσα να κάνει την διαφορά (ακόμη αναζητείται ο σέντερ φορ).

Ευθύνες όμως για την εικόνα της ομάδας μέσα στον Φεβρουάριο, έχει και ο Αργεντίνος τεχνικός. Το πρόβλημα που υπάρχει με την απαγόρευση παρουσίας του στους πάγκους, τον έχει επηρεάσει. Για την ακρίβεια, τον έχει ξενερώσει. Σημάδια του ξενερώματος βίωσαν άπαντες στο ποδοσφαιρικό τμήμα την περασμένη εβδομάδα, με την απουσία του από συγκεκριμένες προπονήσεις και αυτό είναι βέβαιο ότι έπαιξε τον ρόλο του για την εικόνα του Ηρακλή κόντρα στον Τύρναβο.

Ο Γκιγιέρμο Όγιος θα πρέπει άμεσα να ξαναβρεί την φλόγα που είχε στο ξεκίνημα (ποιος μπορεί να λησμονήσει το βίντεο πριν την έναρξη του αγώνα με τον δικέφαλο). Αν τα καταφέρει, είναι βέβαιο ότι έχει τον τρόπο να την μεταδώσει στους παίκτες του, ενόψει των δύσκολων αγώνων που ακολουθούν. Και ειδικά σε μία ομάδα που στερείται πολλών επιλογών πρώτης γραμμής, αυτό το στοιχείο είναι το κλειδί για την επίτευξη του μεγάλου στόχου…

Για σχόλια, παρατηρήσεις, ενστάσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το [email protected]

Σχετικά Άρθρα

Back to Top