Πρώτα οι εγγυήσεις…

Η αδυναμία του Θόδωρου Παπαδόπουλου να ανταποκριθεί ακόμη και στις βασικές ανάγκες της ομάδας, έχει καταγραφεί. Είναι ξεκάθαρο ότι η ομάδα δεν μπορεί να συνεχίζει …

Η αδυναμία του Θόδωρου Παπαδόπουλου να ανταποκριθεί ακόμη και στις βασικές ανάγκες της ομάδας, έχει καταγραφεί. Είναι ξεκάθαρο ότι η ομάδα δεν μπορεί να συνεχίζει να πορεύεται με αυτόματο πιλότο και πρέπει να βρεθεί άμεσα μία διάδοχη κατάσταση. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα γίνει αποδεκτή μία λύση που δεν θα εξασφαλίζει την εύρυθμη λειτουργία της ΠΑΕ. Και αυτό δεν ισχύει μόνο για την περίπτωση της κίνησης με την κωδική ονομασία “Αναγέννηση”, αλλά και για οποιονδήποτε ενδιαφέρεται ή ενδιαφερθεί για την ΠΑΕ.

Είναι προφανές ότι το κύριο μέλημα του Παπαδόπουλου είναι να βρει τον άνθρωπο ή τους ανθρώπους που θα αναλάβουν τα χρέη που δημιουργήθηκαν στα δύο χρόνια ενασχόλησής του με την κυανόλευκη εταιρία. Μία εταιρία που ανέλαβε ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ από παλιές υποχρεώσεις και σε διάστημα δύο ετών έχει άνοιγμα αρκετών εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ.

Το κύριο όμως μέλημα των φίλων του Ηρακλή δεν είναι τα χρέη του Παπαδόπουλου, αλλά η επόμενη μέρα του ποδοσφαιρικού Ηρακλή. Όποιος μπορεί να εγγυηθεί γι’ αυτήν, είναι ευπρόσδεκτος. Όχι όμως στα λόγια. Η “Αναγέννηση” και η… κάθε “Αναγέννηση” θα πρέπει να αποδείξει με επίσημα έγγραφα ότι διαθέτει την οικονομική ισχύ για να αναλάβει τις τύχες του Ηρακλή, ώστε στη συνέχεια να κριθεί για τις ικανότητές της στο “διοικείν”. Προηγείται όμως το θέμα των οικονομικών εγγυήσεων.

Εγγυήσεις που δεν είχαν δοθεί στον πρώτο κύκλο συζητήσεων των δύο πλευρών και γι’ αυτό η υπόθεση δεν προχώρησε. Κάτι που έλεγε τότε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, ασχέτως αν προσφάτως φόρτωσε την ευθύνη για το ναυάγιο σε τρίτους, την παρουσία των οποίων στις συζητήσεις είχε εκείνος ζητήσει.

Για σχόλια, παρατηρήσεις, ενστάσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το [email protected]

Σχετικά Άρθρα

Back to Top