Αποτελέσματα- συνθέσεις παμπαίδων-παγκορασίδων

Τη δεύτερη τους νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισαν οι παμπαίδες του Ηρακλή που επικράτησαν με 3-0 σετ του Περσέα, στο Κατσάνειο. Από την άλλη οι παγκορασίδες …

Ακαδημία

Τη δεύτερη τους νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισαν οι παμπαίδες του Ηρακλή που επικράτησαν με 3-0 σετ του Περσέα, στο Κατσάνειο. Από την άλλη οι παγκορασίδες ηττήθηκαν με 1-3 σετ στην έδρα τους από τον Ατρόμητο Τριαδίου αλλά υπάρχουν πολλά παράπονα από τη διαιτησία.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρεται στην επίσημη σελίδα βόλεϊ του συλλόγου στο facebook, o διαιτητής σφύριζε ως παράβαση το σερβίς με άλμα ενώ η συμπληρωματική προκήρυξη της ομοσπονδίας αναφέρει ότι επιτρέπεται. Οι παγκορασίδες της ομάδας συνέχισαν να κάνουν σερβίς με άλμα αφού αναφέρεται ρητά στον κανονισμό ενώ η προπονήτρια, Δήμητρα Παλαβρατζή δέχθηκε κίτρινη κάρτα. Αποτέλεσμα όλων ήταν να χαθούν τα δύο πρώτα σετ αφού ο διαιτητής σφύριξε 21 λάθος σερβίς. Από το τρίτο σετ ο διαιτητής σταμάτησε να το σφυρίζει ως παράβαση και οι κυανόλευκες έκαναν το 1-2. Στο τέταρτο σετ οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ αλλά τα λάθη της ομάδας οδήγησαν στο τελικό 3-1 υπέρ του Ατρόμητου.

Ο Ηρακλής υπέβαλλε ένσταση για κακή εφαρμογή των κανονισμών από τον διαιτητή και ζητά επανάληψη του αγώνα.

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ
ΗΡΑΚΛΗΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΤΡΙΑΔΙΟΥ 1-3

Για τον Ηρακλή έπαιξαν: Γαρέζου, Μότσιανου, Τόπη, Μαλίκα, Μπουρλή, Παυλίδου, Σπύρου, Κανονίδου, Φωτσιτζή, Κολτσάκη, Καστοριάδου, Τσαλίκη, Οικονόμου.
Προπονήτρια: Παλαβρατζή Δήμητρα.

ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ
ΗΡΑΚΛΗΣ-ΠΕΡΣΕΑΣ 3-0

Ηρακλής : Στέλιος Τζιουμάκας, Αντώνης Γκουράκης, Κώστας Καπετανίδης, Άγγελος Στεφανίδης, Δαμιανός Αλεξανδρίδης, Γιάννης Λατζούρης,Γιώργος Τσατσούλας, Κωνσταντίνος Καλαϊτζίδης, Ανδρόνικος Κονιόρδος, Γιώργος Καρανταΐδης, Μάρκος Δάρλας, Νίκος Γεμαλιάδης

Σχετικά Άρθρα

Back to Top