Ανακοίνωση γεμάτη ανακρίβειες

“Παραιτήθηκε ο Παπαδόπουλος”. Αυτό είναι το πρώτο συμπέρασμα, στο οποίο καταλήγει κάποιος δαβάζοντας την -γεμάτη ανακρίβειες- ανακοίνωση του Θόδωρου Παπαδόπουλου. Ο επίλογος όμως μας οδηγεί …

“Παραιτήθηκε ο Παπαδόπουλος”. Αυτό είναι το πρώτο συμπέρασμα, στο οποίο καταλήγει κάποιος δαβάζοντας την -γεμάτη ανακρίβειες- ανακοίνωση του Θόδωρου Παπαδόπουλου. Ο επίλογος όμως μας οδηγεί σε διαφορετικό συμπέρασμα: “Ελπίζω την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2013 η ομάδα μας να έχει νέα, ικανή και ισχυρή τακτική Διοίκηση”. Παραβλέπουμε το λάθος με την χρονολογία και ρωτάμε: Τι σημαίνει τακτική διοίκηση; Αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών, με ό,τι αυτό συνεπάγεται; Προφανώς ναι. Ζητάει δηλαδή σε τέσσερις ημέρες να βρεθεί κάποιος ή κάποιοι, που θα αναλάβουν χρέη, τα οποία και ο ίδιος δεν γνωρίζει πόσα είναι. Χρέη τα οποία δημιούργησε αυτός και οι συνεργάτες του. 

Στην εισαγωγή κάναμε λόγο για ανακοίνωση γεμάτη ανακρίβειες. Πάμε λοιπόν παρέα να καταγράψουμε ορισμένες…

1. Αναφέρει ότι του δόθηκαν υποσχέσεις περί οικονομικής στήριξης από τους ανθρώπους που έκανε τις συζητήσεις για την εμπλοκή του στην ΠΑΕ Ηρακλής. Δεν γνωρίζουμε τι του υποσχέθηκαν, ωστόσο σε αυτά τα δύο χρόνια, ο κόσμος του Ηρακλή στήριξε την ομάδα με ένα ποσό που ξεπερνάει κατά πολύ τις 700.000 ευρώ. Χρήματα που μπήκαν στα ταμεία της ΠΑΕ, είτε με την μορφή οικονομικής στήριξης, είτε με την αγορά διαρκείας και μετοχών, τις οποίες ακόμη δεν έχουν παραλάβει οι μέτοχοι. Και επειδή στη Μίκρα τους αρέσει να συγκρίνονται με άλλες ομάδες, όταν η συζήτηση φτάνει στο θέμα των χρεών (“μόνο ο Ηρακλής χρωστάει; Δείτε τι γίνεται στις υπόλοιπες ομάδες της κατηγορίας”), ας κάνουμε μία ανάλογη σύγκριση: Υπάρχει άλλη ομάδα στην κατηγορία που σε αυτή την διετία είχε ανάλογη στήριξη από τον κόσμο;

2. Κάνει λόγο για ενορχηστρωμένη επίθεση εναντίον του από κάποιους, οι οποίοι έχουν την στήριξη οπαδών και ορισμένων δημοσιογράφων. Και τους κατηγορεί ότι δεν τους ενδιαφέρει η επόμενη μέρα του Ηρακλή, αλλά μόνο η δική τους εκδίωξη. Ποιοι είναι αυτοί και ποια είναι η εκδίωξή τους; Ονόματα πρόεδρε, όχι την λάσπη στον ανεμιστήρα και όποιον λερώσει… Όσο για το αν ενδιαφέρονται για την επόμενη ημέρα, το ερώτημα θα έπρεπε να το απευθύνεται στον εαυτό σας. Γιατί αν σας ενδιέφερε το παρόν και το μέλλον του Ηρακλή, δεν θα εγκαταλείπατε την ομάδα στο έλεός της. Γιατί πλέον την έχετε εγκαταλείψει και παρακολουθείτε τις εξελίξεις από την Κατερίνη, ελπίζοντας ότι θα βρεθεί κάποιος… από μηχανής θεός, να δώσει την λύση.

3. Τονίζετε ότι οι συγκεκριμένοι δεν συμφωνούσαν με την ανάμειξη της κίνησης “Αναγέννηση”. Προφανώς αναφέρεστε στους κ.κ. Χαϊτογλου και Υψηλάντη, από τους οποίους εσείς ζητήσατε να είναι παρόντες στις συναντήσεις. Σας υπενθυμίζουμε πάντως ότι εσείς χαρακτηρίζατε την συγκεκριμένη περίπτωση ως ΑΣΤΕΙΑ, σε όποιον επικοινωνούσε μαζί σας εκείνη την εποχή, μιας και δεν μπορούσαν να αποδείξουν -όπως λέγατε- την οικονομικής τους δυνατότητα. 

4. Υποστηρίζετε ότι δεν συμφωνούσαν ούτε με την πρόσληψη του Γκιγιέρμο Όγιος. Σας θυμίζουμε ότι εσείς προσπαθούσατε δέκα ημέρες να φέρετε τον Νίκο Αναστόπουλο και ευτυχώς που δεν ήρθε. Το πιο σημαντικό όμως δεν είναι αυτό. Το πιο σημαντικό είναι ότι εδώ και αρκετό καιρό, ο προπονητής έχει πάψει (και αυτός) να σας πιστεύει. Είτε τον θέλατε εξαρχής, είτε όχι, εδώ και αρκετό καιρό δεν σας θέλει εκείνος.

Για σχόλια, παρατηρήσεις, ενστάσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το [email protected]

Σχετικά Άρθρα

Back to Top