“Μας οδήγησε το μέταλλο του πρωταθλητή”

Πρώτη του χρονιά με την κυανόλευκη φανέλα και ο ακραίος της ομάδας εφήβων  (και ανδρών) του Ηρακλή και MVP του final four, Γιάννης Ιωαννίδης πανηγύρισε …

Ακαδημία

Πρώτη του χρονιά με την κυανόλευκη φανέλα και ο ακραίος της ομάδας εφήβων  (και ανδρών) του Ηρακλή και MVP του final four, Γιάννης Ιωαννίδης πανηγύρισε τον πρώτο του τίτλο με την ομάδα ενώ διακρίθηκε και ατομικά. Ο ίδιος περιγράφει την ξεχωριστή του εμπειρία στον τελικό του πρωταθλήματος,κόντρα στον Αίαντα Ευόσμου.

“Ήταν πολύ ξεχωριστό για μένα. Ευχαριστώ τον προπονητή μου, το τεχνικό επιτελείο αλλά και τους συμπαίκτες μου. Από αγωνιστική άποψη το παιχνίδι ήταν αρκετά απαιτητικό όμως σταθήκαμε στο ύψος των περιστάσεων και βγήκαμε νικητές. Αντιμετωπίσαμε μια ομάδα με αξιοσημείωτους αθλητές και αυτό δίνει μεγαλύτερη αξία στη νίκη μας”.

-Ξεχώρισες και ατομικά με το βραβείο του MVP:
“Το φορτίο της ατομικής διάκρισης είναι ακόμη πιο βαρύ λόγω του ονόματος που φέρει ( “Νίκος Σαμαράς”) και την κάνει ακόμη πιο σημαντική. Η ομάδα όμως έχει δείξει ομαδικό πνεύμα και αυτό μας έφερε τις νίκες, όποτε θα ακολουθήσω αυτό. Απλά είμαι ο εκτελεστής σε μια καλοκουρδισμένη μηχανή. Σημασία έχει η συλλογική προσπάθεια. Η νίκη δεν είναι μόνο ικανότητα αλλά και θέμα θέλησης”.

-Ποια η εκτίμησή σου για τη συνέχεια στο πρωτάθλημα;
“Θέλουμε τουλάχιστον δύο νίκες για να προκριθούμε στο final four του πανελληνίου πρωταθλήματος. Θα είναι δύσκολο λόγω γεωγραφίας (ομάδες Βορρά με Νότου) ωστόσο θα προσπαθήσουμε”.

-Το πρωτάθλημα τι σημαίνει για την ομάδα;
“Ο τίτλος είναι μια επιβεβαίωση για την ομάδα και για το σύλλογο που περνά μια κρίση. Ο Ηρακλής είναι δύναμη στο βόλεϊ και αυτό βοηθάει για να ακουστεί περισσότερο”.

-Τι αίσθηση σου άφησε ο τελικός;
“Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Αυτό το κάτι που μας οδήγησε είναι ίσως αυτό το μέταλλο του πρωταθλητή.

-Πρώτη χρονιά στον Ηρακλή και πήρες και τον πρώτο σου τίτλο:
“Αυτό που βίωσα, όπως είπα, ήταν πολύ ξεχωριστό και είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος αυτής της ομάδας”

*Φωτογραφία από το epesth.gr

Σχετικά Άρθρα

Back to Top