“Αγωνιστικότητα, πάθος, ενέργεια”.

Ο Θεοδόσης Ηλίας κατέκτησε για άλλη μία χρονιά το πρωτάθλημα εφήβων με τον Ηρακλή αλλά είναι μια στιγμή που την έχει ξαναζήσει καθώς ήταν παρών …

Ακαδημία

Ο Θεοδόσης Ηλίας κατέκτησε για άλλη μία χρονιά το πρωτάθλημα εφήβων με τον Ηρακλή αλλά είναι μια στιγμή που την έχει ξαναζήσει καθώς ήταν παρών και στα τρία τελευταία πρωταθλήματα της ομάδας. Πασαδόρος στην ομάδα εφήβων και ανδρών μιλά στη BlueArena για το φετινό του τίτλο.

 

 

 

“Στο πρώτο σετ βρεθήκαμε πίσω στο σκορ αλλά ανακάμψαμε και παίξαμε καλά. Στο δεύτερο σετ είχαμε κάποια κενά και στο τρίτο και τέταρτο τα καταφέραμε σχετικά εύκολα και πήραμε τη νίκη.
Δείξαμε αγωνιστικότητα, πάθος ενέργεια.Πιστεύω ότι το αξίζαμε γιατί παίξαμε καλύτερα από τον αντίπαλο και βλέπουμε ότι η προσπάθεια αποδίδει καρπούς”.

 

 

 

 

 

“Το θέλαμε πολύ να πάρουμε το πρωτάθλημα γιατί η πρώτη θέση οδηγεί και στο πανελλήνιο και είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη συνέχεια. Υπάρχουν βέβαια πολύ καλές ομάδες αλλά θα παρουσιαστούμε σοβαροί και θα κυνηγήσουμε κάθε αγώνα και γιατί όχι να πάρουμε και το τρόπαιο. Πιστεύουμε στις δυνατότητες μας και μακάρι να τα καταφέρουμε”.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top