Έφηβοι: Συνέχισαν το νικηφόρο σερί

Με νίκη ολοκλήρωσε την πρώτη φάση του πρωταθλήματος το εφηβικό τμήμα του Ηρακλή. Με 53-58 επικράτησαν της Βεργίνας και πέρασαν στην επόμενη φάση και τις …

Ακαδημία

Με νίκη ολοκλήρωσε την πρώτη φάση του πρωταθλήματος το εφηβικό τμήμα του Ηρακλή. Με 53-58 επικράτησαν της Βεργίνας και πέρασαν στην επόμενη φάση και τις 24 καλύτερες ομάδες. Αυτή ήταν η έκτη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα.

Ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Δαμαλής σε δηλώσεις του στη Bluearena δεν στάθηκε μόνο στη νίκη αλλά και στο έργο που γίνεται στις ακαδημίες του Ηρακλή και πρέπει να συνεχιστεί.

«Αυτό που θέλουμε είναι να συνεχίσει ο Ηρακλής να βγάζει ταλέντα. όπως και παλιότερα. Είναι μια διαδικασία που θέλει χρόνο και δουλειά, εμείς θα βάλουμε τις βάσεις για ένα έργο που θα κρατήσει χρόνια. Πρέπει να στηρίξουμε τις υποδομές».

Όσον αφορά το παιχνίδι με τη Βεργίνα: «Δεν ξεκινήσαμε καλά στο παιχνίδι αλλά μετά βρήκαμε τα πατήματά μας μέσα από την πίεση που ασκήσαμε σε όλο το γήπεδο. Πήραμε εύκολους πόντους και φτάσαμε στη νίκη. Η ομάδα που αγωνίζεται είναι πιο μικρή ηλικιακά (πέρσι αγωνιζόταν στην κατηγορία παίδων) αλλά οι παίκτες δείχνουν θέληση. Είμαστε στις 24 καλύτερες ομάδες και αν και πιο μικροί μπορούμε και ψηλότερα».

Βεργίνα – Ηρακλής 53-58

Δεκάλεπτα: 14-06, 12-13, 13-15,14-24
Διαιτητές: Κατσιάνης, Στούμπος

Βεργίνα (Βαρδέρης): Διουσλούς, Στεφανίδης, Θεολόγης, Μοσχόπουλος 1, Μερούσης, Ξενίδης, Κοντσίδης 17, Κολοβέρος 16, Παναγιωτίδης 4, Παπαγεωργίου 15

ΓΣ Ηρακλής (Δαμαλής): Μαρκουλάκης 2, Μπάτης 4, Κρανής 8, Παπαδόπουλος, Λαζαρίδης 1, Σίμος, Κουβελάς 7(1), Καραθανάσης 13, Σταματογιάννης, Ταραμάς 11(1), Γαρέζος 12, Τσάνης.

Σχετικά Άρθρα

Το τοπικό ντέρμπι των προημιτελικών και η γραπτή δήλωση…

Μπάσκετ

Back to Top