Πάτρας: «Γιατί δεν ρωτούν τους προπονητές;»

Έντονα ενοχλημένος από τον τρόπο με τον οποίο έγιναν οι κλήσεις στην εθνική εφήβων στο βόλεϊ, είναι ο Χρήστος Πάτρας και μάλιστα αυτήν του την …

Διάφορα

Έντονα ενοχλημένος από τον τρόπο με τον οποίο έγιναν οι κλήσεις στην εθνική εφήβων στο βόλεϊ, είναι ο Χρήστος Πάτρας και μάλιστα αυτήν του την ενόχληση, φρόντισε να την καταδείξει μέσω δηλώσεών του.

«Αναρωτιέμαι πως έγιναν οι επιλογές της Εθνικής εφήβων; Με σωματομετρικά στοιχεία , με την απόδοση των αθλητών, κι αν ναι, που τους είδαν και γιατί δεν ρώτησαν τους προπονητές; Όλοι είμαστε προπονητές της ΕΟΠΕ και θέλουμε το καλό του ελληνικού βόλει, αλλά κανένας δεν μας ρώτησε και οι κλήσεις έγιναν με αδιαφανή κριτήρια.

Για παράδειγμα στους πασαδόρους, ο Θεοχάρης του Ηρακλή είναι βασικός και οδηγεί την ομάδα στην Α2 ανδρών. Τον Κασαμπαλή τον είδαμε, αλλά το παιδί από τον Πανελλήνιο πως κλήθηκε αφού είναι αναπληρωματικός και δεν παίζει. Έπειτα είναι και οι Χρηστοηλίας, Χαραλαμπίδης που είναι μεγάλα ταλέντα και δεν βρίσκονται στη λίστα.

Και στον Εθνικό και στον Ηρακλή κάνουν χρόνια πρωταθλητισμό και δεν είναι δυνατόν να αγνοούνται τα παιδιά. Και γιατί δεν ρωτάνε τους προπονητές; Εμένα δεν με ρώτησε κανείς” τόνισε χαρακτηριστικά ο τεχνικός του Ηρακλή.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top