Πάτρας: “Να μας γίνει μάθημα” (Video)

Ο Χρήστος Πάτρας μετά το τέλος του αγώνα δεν έκρυψε την δυσαρέσκειά του για την νέα ήττα του Ηρακλή, αυτή τη φορά εντός έδρας από …

Ηρακλής

Ο Χρήστος Πάτρας μετά το τέλος του αγώνα δεν έκρυψε την δυσαρέσκειά του για την νέα ήττα του Ηρακλή, αυτή τη φορά εντός έδρας από την ΓΕΑ.

Παρόλα αυτά, χαρακτήρισε δικαιολογημένα τα σκαμπανεβάσματα της ομάδας του, μετά από ένα δύσκολο πρώτο γύρο.

«Είμαστε λίγο στα κάτω μας το τελευταίο διάστημα. Τα παιδιά είχαν πολύ καλή απόδοση για πολλά συνεχόμενα παιχνίδια και τώρα σιγά σιγά έρχεται η κούραση. Να πούμε όμως ό,τι ο αντίπαλος μας σήμερα ήταν αρκετά καλός και μας αιφνιδίασε. Είναι μία ήττα που θα πρέπει να μας διδάξει πράγματα»

Οσο για τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της ομάδας, είπε: «Είναι ένα πρόβλημα που το έχουμε από την αρχή της χρονιάς. Είναι φυσιολογικό να υπάρχουν. Όμως μέσα από αυτή τη διαδικασία θα δούμε και ποια παιδιά αντέχουν σε υψηλό ρυθμό και πίεση».

Κλείνοντας σε ένα μίνι απολογισμό της χρονιάς μέχρι και σήμερα, είπε: «Είμαστε καλά. Εκτός από δύο παιδιά κανείς δεν είχε παίξει ποτέ σε επίπεδο επαγγελματικό. Κάνουνε όλα τα παιδιά μεγάλη προσπάθεια και θα πάμε ακόμα καλύτερα στη συνέχεια».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top