Στις 14:00 με Ολύμπια Λάρισας (15/12)

Στο τελευταίο παιχνίδι για αυτή τη χρονιά ο Ηρακλής υποδέχεται στο Ιβανώφειο την Ολύμπια Λάρισας. Οι κυανόλευκες θέλουν να κλείσουν τη χρονιά με νίκη. Ήδη …

Ηρακλής

Στο τελευταίο παιχνίδι για αυτή τη χρονιά ο Ηρακλής υποδέχεται στο Ιβανώφειο την Ολύμπια Λάρισας. Οι κυανόλευκες θέλουν να κλείσουν τη χρονιά με νίκη. Ήδη τρέχουν ένα μίνι σερί με δύο νίκες τις τελευταίες αγωνιστικές και η ομάδα θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να πάρει τη νίκη.

Τα όποια προβλήματα τραυματισμών έχουν ξεπεραστεί ενώ η ομάδα σε χθεσινό φιλικό ηττήθηκε μεν από το Νέο Ρύσιο (27-49) αλλά ο Θανάσης Κυρκούσης έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα για την ομάδα. «Είχαμε ένα δυνατό φιλικό απέναντι σε μια πιο δυναμική ομάδα , όπως είναι το Ρύσιο, αλλά μας ωφέλησε. Χρησιμοποιήσαμε παίκτριες από τη γυναικεία αλλά και την ομάδα των νεανίδων», δήλωσε ο τεχνικός του Ηρακλή, Θανάσης Κυρκούσης και πρόσθεσε για το παιχνίδι της Κυριακής με την Ολύμπια: «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη. Η Ολύμπια διαθέτει έμπειρες παίκτριες αλλά εμείς παίζουμε στην έδρα μας και θα προσπαθήσουμε για τη νίκη».
Τελευταία νίκη για την Ολύμπια ήταν την έκτη αγωνιστική και έκτοτε έχει δύο συνεχείς ήττες.

9η Αγωνιστική
Κυριακή, 15/12
14:00, Ιβανώφειο, Ηρακλής – Ολύμπια Λάρισας

Σχετικά Άρθρα

“Βλέπει” τελικό!-Ημιτελικός στο Ιβανώφειο, με Κολοσσό ή Προμηθέα!

Μπάσκετ

Back to Top