Παπαδόπουλος:«Δεν υπάρχει νεότερη εξέλιξη»

Για τον Ιρανό επενδυτή , το ζήτημα με τον Γκιγιέρμο Όγιος αλλά και τις μεταγραφές του Ιανουαρίου μίλησε στο Αθλητικό Metropolis ο υπεύθυνος τύπου της …

Ηρακλής

Για τον Ιρανό επενδυτή , το ζήτημα με τον Γκιγιέρμο Όγιος αλλά και τις μεταγραφές του Ιανουαρίου μίλησε στο Αθλητικό Metropolis ο υπεύθυνος τύπου της ΠΑΕ, Θόδωρος Παπαδόπουλος.

Για τον Ιρανό επενδυτή: «Δεν υπάρχει κάποια νεότερη εξέλιξη. Το θέμα το χειρίζεται αποκλειστικά ο πρόεδρος. Μόλις έχουμε κάποια εξέλιξη θα ενημερώσουμε άμεσα τον κόσμο. Από εκεί και πέρα πρέπει να δούμε και το ματς της Κυριακής γιατί έχουμε αποπροσανατολιστεί λίγο. Πρέπει να κερδίσουμε για να συνεχίσουμε την πορεία μας προς την κορυφή. Δεν θέλουμε η συζήτηση αυτή που υπάρχει να επηρεάσει το αγωνιστικό κομμάτι. Μας λείπουν βαθμοί και χρειαζόμαστε νίκες απαραίτητα».

Για το ζήτημα που προέκυψε με τον Γκιγέρμο Όγιος: «Μας εξήγησε ότι η συγκεκριμένη ομάδα ήταν αυτή που έπαιξε ποδόσφαιρο έχει καλή σχέση με τους ανθρώπους της και έγινε μια συζήτηση γενική για την ομάδα και όχι να πάει εκεί. Μας ξεκαθάρισε πως είναι πολύ καλά στον Ηρακλή και θέλει να τιμήσει το συμβόλαιο που έχει μαζί μας».

Για τον μεταγραφικό σχεδιασμό: «Εξετάζονται περιπτώσεις παικτών όχι μόνο τώρα, αλλά όλο το χρόνο για να είμαστε κάθε στιγμή έτοιμη για να κάνουμε τις κατάλληλες επιλογές. Η ομάδα θα κάνει όλες τις αναγκαίες προσθήκες».

Σχετικά Άρθρα

Γελοιότητες της ΕΠΟ για να μπλοκάρει την ποδοσφαιρική επανεκκίνηση

Ποδόσφαιρο

Ηρακλής: “Κορυφώνεται η αγωνία – Ίσως πάμε σε νέα παράταση”

Ποδόσφαιρο

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

Back to Top