Πέρκος: «Να είμαστε συγκεντρωμένοι»

Σε μία εξαιρετικά δύσκολη έδρα όπως αυτή του Ψυχικού φιλοξενείται αύριο (14/12, 17:00) ο Ηρακλής για την ένατη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2. Οι κυανόλευκοι από …

Ηρακλής

Σε μία εξαιρετικά δύσκολη έδρα όπως αυτή του Ψυχικού φιλοξενείται αύριο (14/12, 17:00) ο Ηρακλής για την ένατη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2.

Οι κυανόλευκοι από την αρχή της εβδομάδας προετοιμάστηκαν όσο καλύτερα μπορούσαν για να παρουσιαστούν ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Στην αποστολή που βρίσκεται καθοδόν για την Αθήνα, συμμετέχουν οι Μήτσιαλος, Μπεχλιβάνης, Αποστολίδης, Παπαδόπουλος, Χρυσόπουλος, Θεοδωράκος, Τσουμπρίλο, Κοθράς, Σιόλογκας, Μαλτέσιος, Τσότσος και ο νεαρός Καραϊσκάκης.

Ο τεχνικός του Ηρακλή Στέφανος Πέρκος, μίλησε στο «Bluearena» για το αυριανό παιχνίδι: «Αντιμετωπίζουμε μία πάρα πολύ καλή ομάδα, που διαθέτει αρκετούς έμπειρους καλαθοσφαιριστές στο ρόστερ της οι οποίοι είναι ικανοί να δημιουργήσουν σημαντικά προβλήματα σε κάθε αντίπαλο.

Ο προπονητής τους Γιώργος Ρεμεντέλας έχει επιδείξει ένα εξαιρετικό έργο στο Ψυχικό και το έχει κάνει ένα από τους βασικούς διεκδικητές της ανόδου. Για εμάς είναι ένα δυνατό τεστ στο οποίο θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια για να διεκδικήσουμε το καλύτερο».

Σχετικά Άρθρα

Η… “διαβολοεβδομάδα”, με τοπικό ντέρμπι και τρία ευρωπαϊκά παιχνίδια!

Μπάσκετ

Back to Top