Εκτός έδρας με Ηρακλή Κηφισιάς

Για τη δέκατη αγωνιστική τα κορίτσια του Βαλεντίν Μίλεφ δοκιμάζονται στην Κηφισιά από τον «συνονόματο» Ηρακλή της περιοχής (Σάββατο 14/12,Ζηρίνειο, 15:00). Και οι δύο ομάδες προέρχονται …

Ηρακλής

Για τη δέκατη αγωνιστική τα κορίτσια του Βαλεντίν Μίλεφ δοκιμάζονται στην Κηφισιά από τον «συνονόματο» Ηρακλή της περιοχής (Σάββατο 14/12,Ζηρίνειο, 15:00).

Και οι δύο ομάδες προέρχονται από ήττες. Ο Ηρακλής δεν τα κατάφερε την προηγούμενη αγωνιστική και ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό. Την ήττα γνώρισε και ο Ηρακλής Κηφισιάς που έχασε την προηγούμενη αγωνιστική από το Μαρκόπουλο και βρίσκεται στην ενδέκατη θέση της βαθμολογίας. Συνολικά το συγκρότημα του Σπύρου Χουντουμάδη μετρά δύο νίκες και έξι ήττες. Για την ομάδα της Κηφισιάς επιστρέφει η Βλαχάκη.
Από την άλλη οι κυανόλευκες δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα και χρειάζονται τους βαθμούς για να ανέβουν βαθμολογικά.

Όπως δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΟΠΕ ο προπονητής της ομάδας, Βαλεντίν Μίλεφ, το αυριανό παιχνίδι είναι αρκετά σημαντικό. «Δεν ξέρω αν είναι τελικός, αφού ακόμη δεν έχει τελειώσει ο πρώτος γύρος, αλλά σίγουρα είναι ένα σημαντικό παιχνίδι. Τις τελευταίες ημέρες βλέπω τα κορίτσια να έχουν μεγάλη όρεξη και νομίζω ότι υπάρχει κίνητρο στην ομάδα. Η Κηφισιά έχει αρκετές νεαρές αθλήτριες και κάποιες έμπειρες, ωστόσο πρέπει να της πιέσουμε για να έχουμε εμείς τον έλεγχο του αγώνα».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top