ΟΛΟΙ αύριο (13/12) στα δικαστήρια (09:00)

Αναβολή μίας ημέρας πήρε τελικά σήμερα η δίκη των “22” οπαδών του Ηρακλή. Οπως είχατε ενημερωθεί και στα προηγούμενα ρεπορτάζ, η εξέλιξη αυτή ήταν η …

Επικαιρότητα

Αναβολή μίας ημέρας πήρε τελικά σήμερα η δίκη των “22” οπαδών του Ηρακλή. Οπως είχατε ενημερωθεί και στα προηγούμενα ρεπορτάζ, η εξέλιξη αυτή ήταν η αναμενόμενη.

Να σημειωθεί πάντως πως αύριο (13/12) το ραντεβού δόθηκε και πάλι στις 09:00 το πρωί έξω από τα Δικαστήρια. Η παρουσία όλων είναι επιβεβλημένη. ΟΛΟΙ οι φίλοι του Ηρακλή θα πρέπει να βρεθούν εκεί και να δείξουν έμπρακτα την στήριξη και την αλληλεγγύη τους. 

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ (13:24)

Όσο περνάει η ώρα, τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες αναβολής της δίκης των 22 φίλων του Ηρακλή. Οι δικαστές αποφάσισαν να διακόψουν για λίγα λεπτά τις δίκες που προηγούνται -βάσει σειράς καταχώρηση στο πινάκιο- αυτής των κυανόλευκων οπαδών και θα επιστρέψουν στα έδρανα στις 13:45.

Με δεδομένο ότι εκκρεμούν αρκετές υποθέσεις, το σενάριο αναβολής της διαδικασίας κερδίζει έδαφος, χωρίς πάντως τίποτα να θεωρείται δεδομένο.

Η BlueArena παρακολουθεί το θέμα και για οποιαδήποτε εξέλιξη θα σας ενημερώσει…

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ (11:14)

Μεγάλες είναι οι πιθανότητες να αναβληθεί η δίκη των 22 οπαδών του Ηρακλή. Ένα τηλεφώνημα για βόμβα στο δικαστικό μέγαρο, το οποίο έγινε στην εφημερίδα “Ποντίκι”, είχε ως αποτέλεσμα να καθυστερήσει η εκδίκαση όλων των υποθέσεων.

Το τηλεφώνημα αποδείχθηκε ότι ήταν φάρσα (έγινε λόγο για βόμβα και στα κτίρια του ΙΚΑ και του ΕΟΠΥΥ), ωστόσο η αναστάτωση που προκλήθηκε ήταν μεγάλη.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ (09:58)

Με αφορμή την σημερινή (12/12) εκδίκαση της υπόθεσης των 22 οπαδών του Ηρακλή, η “Αυτόνομη Θύρα 10” ανήρτησε στην ιστοσελίδα της το ακόλουθο μήνυμα:

“Ένα χρόνο μετά από την αναβολή της πρώτης δίκης και 3 χρόνια μετά από την “περιπέτεια” των 22 αδερφών μας, έφτασε η 12η Δεκεμβρίου, η ημέρα που έχει η οριστεί η δίκη.

Όπως και πέρσυ πρέπει να τους δείξουμε ότι δεν είναι μόνοι σ’αυτή τη διαδικασία. Αν και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα αναβολής της δίκης, όσοι μπορούν πρέπει να περάσουν από τα δικαστήρια, έστω και για λίγο, για ψυχολογική συμπαράσταση και για να δουν πόσο κόσμο έχουν δίπλα τους!

Αλληλεγγύη στα 22 αδέρφια μας”.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top