Δημοσιεύματα στέλνουν τον Ογιος στην Τάγερες

Αρκετά δημοσιεύματα κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο που θέλουν τον Γκιγιέρμο Όγιος να έχει δεχτεί πρόταση από την Τάγερες, ομάδα της Αργεντινής. Όπως αναφέρεται από …

Ηρακλής

Αρκετά δημοσιεύματα κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο που θέλουν τον Γκιγιέρμο Όγιος να έχει δεχτεί πρόταση από την Τάγερες, ομάδα της Αργεντινής.

Όπως αναφέρεται από την ιστοσελίδα, mundod.lavoz.com.ar, ο Όγιος επιβεβαίωσε ότι είχε επικοινωνία με τους Σάλας και Εσκριμπάνο από την ομάδα.

«Μου τηλεφώνησαν οι Σάλας και Εσκριμπάνο για την Τάγερες. Θα ήμουν ικανός να την αναλάβω. Αργά ή γρήγορα δεν ξέρω αν θα το κάνω. Αισθάνομαι ότι για μένα δε θα είναι εμπόδιο το ότι βρίσκεται στη Β’ Εθνική.  Το πρόβλημα δεν είναι οικονομικό. Σαν προπονητής ήμουν και για ένα διάστημα όταν ο Μέσι ήρθε στη Μπαρτσελόνα Β, στην καριέρα μου ως προπονητής έχουν κάνει πολλοί παίκτες το ντεμπούτο τους. Η Τάγιερες θα πρέπει να είναι στην πρώτη κατηγορία» και το άρθρο τελειώνει αναφέροντας ότι ο Όγιος παραμένει ένας από τους υποψήφιους για την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Σχετικά Άρθρα

Γελοιότητες της ΕΠΟ για να μπλοκάρει την ποδοσφαιρική επανεκκίνηση

Ποδόσφαιρο

Ηρακλής: “Κορυφώνεται η αγωνία – Ίσως πάμε σε νέα παράταση”

Ποδόσφαιρο

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

Back to Top