Άννα Μαρία Βέλλη: “Θα κάνω εκπομπή μόνο για τον Ηρακλή”

Η Αννα Μαρία Βέλλη εκτός των άλλων είναι γνωστή για τα οπαδικά της αισθήματα. Είναι Ηρακλής από μικρή και το φωνάζει όπου και αν σταθεί. Η …

Blue Girl

Η Αννα Μαρία Βέλλη εκτός των άλλων είναι γνωστή για τα οπαδικά της αισθήματα. Είναι Ηρακλής από μικρή και το φωνάζει όπου και αν σταθεί.

Η Μαρία, εκτός από μοντέλο και ηθοποιός, παρουσιάζει και την εκπομπή «Zήτα μου ό,τι θες» στον ANT1 WEB TV. Σε ένα από τα επεισόδια της εκπομπής λοιπόν, φανέρωσε τα αισθήματά της για την ομάδα σε όλη την Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, η όμορφη παρουσιάστρια κλήθηκε να κάνει ένα θέμα με αφορμή τον Κώστσα Μήτρογλου. Μάλιστα για τις ανάγκες του γυρίσματος βρέθηκε έξω από το στάδιο ” Γεώργιος Καραϊσκάκης”.

Πριν όμως πλησιάσει σε αυτό, φώναξε στην κάμερα τη λέξη «ΗΡΑΚΛΑΡΑ».

Η Μαρία Βέλλη, μίλησε σήμερα στην εκπομπή του «Libero fm», «Ωρα για μπλε» και μεταξύ άλλων τόνισε: «Λατρεύω τον Ηρακλή. Από μικρό παιδί είναι στο “αίμα” μου. Τον αγαπάω τόσο πολύ που δεν υπήρχε περίπτωση να μη βρω τρόπο να το πω στην εκπομπή ήδη έχω στο μυαλό μου κι άλλα και να κάνω εκπομπή μόνο για τον Ηρακλή”, είπε και συνέχισε:

Ο πατέρας μου με παίρνει από μικρή στο γήπεδο και στεναχωριέμαι που είμαι Αθήνα, αλλά πήγα πέρσι με Καλλιθέα και στα Ψαχνά. Χίλια χρόνια Ηρακλής”.

Εδώ μπορείτε να δείτε το βίντεο της εκπομπής.

Σχετικά Άρθρα

Νέο «χτύπημα» από την Ριάνα – Βγήκε χωρίς σουτιέν και είχαμε «αποκαλύψεις»

Διάφορα

Back to Top